2777
2789
عنوان

زنداداشم میگه نمیتونم غذا بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 111 پست

من لک میدیدم 

شیاف م میذاشتم که بچه م سقط نشه

طبقه ی بالای مادرشوهرم بودم

از اینکارا واسم نکرد

خودم غذا درست میکردم

هفته های آخر که دیگه به زور نگه داشته بودمش.مامانم از اون طرف شهر برامون غذا میاورد

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از عروسای فامیل اصلا تا حالا غذا نپخته و نمیپزه فقط به خودش میرسه و مادرشوهرش طبقه پایین اوناس میرن اونجا میخورن و حتی ظرفا هم نمیشوره حالا مادرشوهره در حدیه که زانو درد شدید داره و باید سریع عمل بشه 

حتی وقتی مهمون هم دارن مادرشوهره میپزه و میکشه غذار رو از پایین اینا میان میبرن بالا

حالا این وسط دعوا درست نکن خواهرشوهر

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

منم بارداریم سخت بود ولی کارهای روزمره ام رو انجام میدادم از کسی هم توقع نداشتم

بارداری سخت و کسی که هماتوم داره فرق میکنه

شاید شما برات موندن یا نموندن بچت فرقی نداشت 

اما برا زنداداش اسی مهمه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

والا خدا آدمهایی مثل شما رو نصیب گرگ بیابون نکنه منم با اینکه توی ماه ششم هنوز شوهرم میپزه بیشتر وقتا چون تهوع شدید دارم و از بوی غذا متنفرم

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

به ولله بعضی بارداری ها واقعا طاقت فرسا هستن

من بارداری سخت داشتم

درکش میکنم

به خاطر رضای خدا هفته ای سه چهار بار براشون عذا بپزید

استارتر اصلا میتونی بری خونشون و با مواد غذایی خودشون براش بپز

خوندم هفته ای یبار تمیز کن

صواب داره

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بعد مامانم سردوتا بارداری زن داداشم تا روز آخر براش پخت .برای زایمان جفت بچه هاش بیمارستان رفت آورد خونه نگه داشت .رفتم ملاقاتش بیمارستان مامانم با قاشق بهش غذا میداد .سربارداری های من هیچی به هیچی .بازم شکر بابت بودنش

مامانت بگو همیشه نه ولی هرزگاهی براش درست کن