2777
2789
بله متاسفانه چند موردش اطرافیانمون بودن

به نظرم همه موردها بد نیستن کم نیستن دخترخانمای که خواستگار خوب دارن ولی رد میکنن بعد به این سنی میرسن میگه اعه چرا من ازدواج نکردم‌.ادم با نیاز طبیعی بدنش که نمیتونه بجنگه .مواردی هم هستن که اشتباه انتخاب کردن متاسفانه ازدواج شون ناموفق.من میگم به خاطر اینکه موارد ناموفقی بودن دوربرامون موردهای خوبی نباید از دست داد.

خدایی اکثر قدیمیا عقل درست حسابی نداشتن و تیپ زندگی شون با الان اصلا یکسان نیست الان بهتر دختر موقعی ...

من البته معیارایی داشتم و قبل ۲۷ خاستگار داشتم ولی ششرطم اول عاشق شدن بود ازدواج سنتی رو هرگز نمیپسندیدم و حتی یدونه خاستگار خونه راه ندادم همه رو تلفنی رد کردم و اصلا پشیمون نیستم با اینکه همه میگفتن واای چرا ازدواج نمیکنی فلانی چندسال از تو کوچیکتره بچه هم داره! خب نمیخوام😒 و خداروشکر اهمیت نداشت حرف بقیه برام

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید اینا شناختو تحقیق کافی نداشتن

من نظر خودمو گفتم عزیزم در کل دید خوبی به اینجور آششنا شدنا ندارم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

من البته معیارایی داشتم و قبل ۲۷ خاستگار داشتم ولی ششرطم اول عاشق شدن بود ازدواج سنتی رو هرگز نمیپسن ...

آفرین از ازدواج تو سن کم سمتر زود بچه دار شدنه 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
به نظرم همه موردها بد نیستن کم نیستن دخترخانمای که خواستگار خوب دارن ولی رد میکنن بعد به این سنی میر ...

چمیدونم والا ایشالا همه ی جوونا خوشبخت و عاقبت بخیر بشن

آفرین از ازدواج تو سن کم سمتر زود بچه دار شدنه

عمم بیچاااارم کرده بود خاستگار برام میفرستاد یکی از یکی داغونتر فقط به این حساب که پولدارن!!!! میگفت چرا نمیذاری بیان بابات گناه داره تو فکرته میگه تا این سن ازدواج نکردی!حالا بنده خدا بابام اصلا کار نداشتا حرف تو دهنش میذاشت

عزیزم عشقای دیگ ام عشق نیست نگران نباش

درسته ، پول مهمه پول نداشته باشه آدم قصابی سر کوچه به آدم دل نمیده!!!!!  ما هم فقط بخاطر موقعیت شغلیمون بوده وگرنه به قول تو عشق واقعی نیست 

عمم بیچاااارم کرده بود خاستگار برام میفرستاد یکی از یکی داغونتر فقط به این حساب که پولدارن!!!! میگفت ...

میدونم چی میگی 

ازدواج فقط عاشقانه با تعیین حد و مرز ارزش داره بقیه اش اتلاف وقت و جوونی هست

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
میدونم چی میگی ازدواج فقط عاشقانه با تعیین حد و مرز ارزش داره بقیه اش اتلاف وقت و جوونی هست

من خداروشکر مجردی خوبی داشتم و اصلا به چشمم نمیومد حالا چند سالمه و مجردم و بله تو فامیلمون دهه هشتادیا هم ازدواج کرده بودن بچه هم داشتن ولی خب از اینکه یسریا شرایط خوبی تو مجردی ندارن و میخوان زودتر ازدواج کنن هم نمیشه چشم پوشی کرد ...