2777
2789
عنوان

قضیه دعوا چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 60 پست
من چند وقت قبل عکسا رو پیدا کردم تاپیک زد واسه کاربرا با توهین و نفرین. تشخيص دادم ازش بپرسم ماجرای ...

اوکی الان بهت ثابت شد دروغ میگه چه تاثیری برات داشت؟ نه من باتو دشمنی دارم نه با کاربرای دیگه 

کردستان جان تعصب بیخودیت رو بردار کاربر اعتصامی اولین بارش نیست خیلی رو عاجز کرده بود ک از نی نی سای ...

عاجز؟ 

آدم زنده وکیل وصی نمی خواد 

توضیح بده مثال بزن 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتا تاپیک اخر کاربر اعتصامی بخونید اگر نی نی یار پاک نکرده باشه

خوندم ولی بازم نفهمیدم 😑🤣🤣🤣🤣

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

بسه بابا خود خدا و پیامبرم باز عیبی از کسی میدیدن میپوشندنبسه چقدر جانماز آب بکشی چقدر تعصب بیجا من ...

عجیبه فقط شما دارین دفاع میکنید ازش😂😂 نکنه اینم کاربری جدیدشه؟بحث جانماز نیست بحث اینه یه عده همه رو مثل خودشون فرض میکنن و به ریش بقیه میخندن اینا دیگه به جاهایی زیاده روی میکنن باید لو برن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اوکی الان بهت ثابت شد دروغ میگه چه تاثیری برات داشت؟ نه من باتو دشمنی دارم نه با کاربرای دیگه

دوست دارم محیط سایت سالم باشه،  

حق طبیعی ماست

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
محبت داری جانم به کاربره گفته بود الهی عزیزات توی بغلت بمیره من تاپیک زدم، عکس بچه ات چرا توی سایت د ...

ای بابا درست نیست زبون ادم به نفرین بره 

شما همیشه برای همه خیر و خوبی خواستی تحسینتون میکنم خدا خیرتون بده 

یه عده بچه میریزن تو سایت دروغ حامله ام کتک خوردم خیانت دیدم همه هم باهاشون اشک میریزن. عقده دارن شا ...

کسی که میاد با این تاپیک اشک میریزه خودشم مشکل داره یاد بدبختای خودش میوفته بخاطر طرف اشک نمی‌ریزد که هرکی وارد تاپیکهای غمگین میشه خودش دلش گرفته میخواد خالی کنه خودشو حالا به هر طریقی

کردستان جان تعصب بیخودیت رو بردار کاربر اعتصامی اولین بارش نیست خیلی رو عاجز کرده بود ک از نی نی سای ...

بمنم گفتن دروغگو چرا نرفتم؟

چون دروغی نگفتم

چرا نفرین نکردم؟ چون اصلا به این درجه از استیصال نرسیدم اصلا برام مهم نبوده از سایتم نرفتم 

بحث سر تعصب نیست بحث اینه ک کاربرای دروغگو مارو شبیه خودشون فرض نکنن چهار نفر دروغشون رو بشه چند نفرم از ترسشون نمیمونن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

درسته، ولی به‌نظرم چون اینجا مجازیه باید چند درصدی احتمال بدیم که تاپیک و کاربر فیک باشن!نباید بذاری ...

درسته اما یه عده خیلی بیمارن ، طرف تاپیک زده دوست دارم جلوی بچه ۳ ساله سندروم داون جوجه کباب بخورم و بهش ندم و خودم تنها بخورم ، کلا تاپیکاش همه در مورد آزار بود، خب اینا ناخودآگاه تاثیر میزاره رو روان دیگران ، اینجور ادم ها باید حذف بشن تا آسیب کمتری بزنن به اطرافیان

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عجیبه فقط شما دارین دفاع میکنید ازش😂😂 نکنه اینم کاربری جدیدشه؟بحث جانماز نیست بحث اینه یه عده همه ...

کردستان زیبا منو میشناسه من خواهره زهرام.

اصلا اون کاربرم نمیشناسم ک بخوام طرفداری بیخودی ازش بکنم

ضمننا پست اولو بخونی من روی صحبتم با جفتشون بوده نه فقط اعتصامی

خوندم ولی بازم نفهمیدم 😑🤣🤣🤣🤣

کاربری خودشو گردن نمی گرفت 

اینا دزدن شات از بچه هام گرفتن 

بعد گفت عهههه، فراموشم شده بود واسه خودمه

حرف من واقعیت داشت، ایشون میگه معذرت خواهی کن