2777
2789
عنوان

قضیه دعوا چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 60 پست

برام جالب بود ازتون بپرسم چه نفعی داره براتون مثلا دروغ کسی و دربیارید بیایید براش تاپیک بزنید و فلان 

تا کسی مجبور بشه عکس شناسنامه بزاره حرص بخوره فکرو خیال کنه ۹۰ درصد ماها اسم کاربری طرف یا داستان زندگیش یادمون نمی‌مونه به عنوان سرگرمی به این سایت میاییم و تو تاپیک ها شرکت میکنیم چه دروغ باشه یا خیر چه نفعی یا چه شری برای ما داره ؟؟؟؟؟

از بیکاریه بیش از حدتونه؟؟؟

بیخیال باباااااا 

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 
محبت داری جانم به کاربره گفته بود الهی عزیزات توی بغلت بمیره من تاپیک زدم، عکس بچه ات چرا توی سایت د ...

بنظرتون این نفرین میگیره؟؟نه چرا چون بخاطر یه چیز الکیه و برعکس برمیگرده به خود طرف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمنم گفتن دروغگو چرا نرفتم؟چون دروغی نگفتمچرا نفرین نکردم؟ چون اصلا به این درجه از استیصال نرسیدم اص ...

من اصلاااا و ابدا کار کاربر مادرزنم رو تایید نمیکنم خودمم دیدم چه نفرینایی میکرد ولی تو چرا باید بیای اینقدر دنبال قضیه رو بگیری که نفرینت کنن؟بیخیال شو بگذر 

این اولین بار نیست بار ها سر کاربری های دیگه این اتفاق افتاده

ای بابا درست نیست زبون ادم به نفرین بره شما همیشه برای همه خیر و خوبی خواستی تحسینتون میکنم خدا خیرت ...

محبت داری جانم 

قبلش می دونستم ایشون و حامی هاش حتما اذیت می کنن. ولی ارزششو داشت 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
کسی که میاد با این تاپیک اشک میریزه خودشم مشکل داره یاد بدبختای خودش میوفته بخاطر طرف اشک نمی‌ریزد ک ...

فعلا که همه تاپیکا شده دروغ. همه هم استقبال میکنن چون بیکارن دنبال سوژه مجازین پست بذارن لایک بخورن به به بشنوم کمبود دارن

کاربری واگذار شد

کاربری خودشو گردن نمی گرفت اینا دزدن شات از بچه هام گرفتن بعد گفت عهههه، فراموشم شده بود واسه خودمهح ...

سردرنمیارم 

اما باشماچندباری تاپیک مشاعره بودم اگه به خاطرداشته باشین

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

سردرنمیارم اما باشماچندباری تاپیک مشاعره بودم اگه به خاطرداشته باشین

بله عزیزم. 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
میگی جانماز آب نکش. معلومه دیگه.نه مسلمون بودن اینه بدون اطلاع نظر بدی هم انسانی هم مسلمونی.

افرین مگه خود خدا تو قران نگفته عیب بقیه رو بپوشونین ؟

نگفته دل نشکنین؟ چرا ول کنش نیستی ک نفرینت کنه

خب ولش کن بزار دروغ بگه به درکک

من از نفرییین وحشت دارممم

فعلا که همه تاپیکا شده دروغ. همه هم استقبال میکنن چون بیکارن دنبال سوژه مجازین پست بذارن لایک بخورن ...

نمی دونم اونایی که فیک بازی در میارن 

گزینه لنز گوگل نمی دونن چیه؟ 

منم دارم همینو میگممیخوام ببینم اینا واقعا دغدغه دیگه تو زندگیشون ندارن؟

برای منم واقعا عجیب بود چرا باید برای یه سایت سرگرمی آنقدر اعصاب و وقت بزاریم که چیزی و به هزاران آدمی که واقعا براشون مهمم نیست ثابت کنیم 

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :)