2777
2789
عنوان

اگه برم فیشال کرم پودرم نمیماسه

70 بازدید | 6 پست

هر کاری کردم هر کرمی استفاده کردم بازم بد میمونه میماسه اح پرایمرم زدم ابرسان تونر همه چیز ولی باز بد میمونه به نظرتون با فیشال خوب میشه یا چیزه دیگه 

پوستم مختلطه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برند لوازمات چیه ؟

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

از اول اشتباه زدی

منم ی کرم گرفتم فک کردم از پوستمه یا جوشام و موهای صورتم

دیدم هیچکدوم نیست

رفتم ارایشگاه دیدم باید پد ام خیلیییی خیس باشه تا کرمه قشنگ رو پوستم بشینه

الان خیلی خوب میشینه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

پاکسازی وفیشیال یکیه میتونید گل روشور هم ده روز یبار استفاده کنید قبل کرم پودر مرطوب کننده بزن بعد ده دقیقه با پد نرم دار کم کم مرو پودر تو بزن یجا حجم زیادی کرم پودر نزن که بماسه

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت