2777
2789

بیان از مصائب و مشکلات رژیم و نخوردن گیم و اگه راه کار موثر یا تجربه ای که جواب داده تو حوزه  کاهش وزن دارین  البته اگر با چاشنی مزاح و لبخند باشه بهتره خوشحال میشنویم بشنویم    

من پارسال 14 کیلو کم کردم

دو تا نکته داشت حذف کامل قند و شکر و هر چی که توش قند و شکر داره و جایگزین کردن عسل و شیره و ....

دوم کم کردن نان و برنج و جایگزین کردن پروتیین

اما الان باردارم و مثل خرس میخورم و ده کیلوش برگشته

من پارسال 14 کیلو کم کردمدو تا نکته داشت حذف کامل قند و شکر و هر چی که توش قند و شکر داره و جایگزین ...

اسی عزیزم ببخشید سوال میپرسم 

شما برادر شوهر مجرد دارین ک قصد ازدواج جدی داشته باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با سبوس برنج کم کردم ۶ کیلو نو دو هفته!

همه چی هم میخوردم ولی طبق کالری شماری بشقاب

و اینکه هیچ وعده غذایی حذف نکردم

شکمم خیلی کوچیک شد

من بخاطر سقط و مصرف مولتی ویتامین چاق شده بودم

تاپیکشو زدم کامل میتونی بخونیش ک چطوری استفاده کردم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
14کیلو کم کردی اگه پس می تونی .... بازم کم کنی لامصب این قندو شیرینی حات رو نمیشه براحتی کنار گذاش ...

آره عزیزم

اولش برام خیلی سخت بود ولی بعدا دیگه خودم بدم میومد.

بعد بارداری کم کم برگشتم به عادت سابق

آره عزیزماولش برام خیلی سخت بود ولی بعدا دیگه خودم بدم میومد.بعد بارداری کم کم برگشتم به عادت سابق

اسم کاربریتون منافات داره با رژیم و اینا ... پیتزا و اسنک و ...   

ما ماه پیش یهو جوگیر شدیم گفتیم بیشتر از 15 قاشق برنج بخورم جریمه یه مبلغ میریزم به حساب یکی از اعضای خانواده . کار بچه هام شده شمردن تک تک لقمه های غذایی من 

چقدرررر جریمه ام کردن بی معرفت هااااااا  

من با سبوس برنج کم کردم ۶ کیلو نو دو هفته!همه چی هم میخوردم ولی طبق کالری شماری بشقابو اینکه هیچ وعد ...

6 کیلو تو‌دو‌هفته اصن علمی نیستا ... مگر اونکه خیلی اضافه وزن داشته باشی نهایت یک کیلو تو هفته میشه کم کرد