2777
2789

مثلا یکی نوشته بود پسرشو اول سخت گرفت بعد آزادی داد پسره رفت زندان 

یکی دیگ دخترشو محدود کرد فلان شد 

توروخدا کسی میدونه راهنمایی کنه 

ذهنم درگیره ازوقتی بچه دار شدم ترسم برای آیندشون هزار برابر شده 

بنظرتون برای دختر وپسر چیکار کنم درآینده پسرم اهل کار وموفقیت وریسک کردن و جربزه داشتن باشه

چیکار کنم دخترم دنبال آرزوهاش باشه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

نمیدونم ولی باهاشون رفیق باش 

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افراط و تفربط:تو هر جیزی خیلی :بده :آزادی بیش از حد محدودیت بیش از حد هیج کدوم جواب نمیده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

پیشنهاد میکنم شما و همسرت مشاور خوب تو سه‌ر خودتون پیدا کنید و هرازگاهی باهاشون مشورت بگیرید سوالی دارید بپرسید و کاری که بشه توسعه فردی فرزندانتان و ذهن اروم برای خانواده باشه رو انجام بدین 

من که پسرم داارم تو کاباره رقص میله میرم هووووووووووووووووووو خوشحال و شاد و خندانم هیچی دلشور نیست ...

طرز تفکر عصر حجر که پسر داری راحتی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت