چشماتو باز کنی و ببینی تا اینجای زندگیت همش یه خواب بوده پلک بزنی و ببینی سرت رو دفتر مشق کلاس اوله چسبیدی به بخاری نفتی و بوی سوپ مامانت خونه رو پر کرده آخه برف اومده و هوا سوز داره یکمی سرماخوردی بعد به ساعت نگاه کنی ببینی هنوز وقت داری برای مشق نوشتن پس بی فکر و خیال دوباره چشماتو ببندی یه جوری ببندی که دیگه عمرا باز نشه غرق خوابی بشی که دیگه بیدار نشی و هیچکدوم از این اتفاقات نیافته🙂
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
چقد ترسناک، دوباره بشم اول ابتدایی دوباره درس رو از اول شروع کنم؟!
به شدت از زندگی الانم راضیم و نمیخوام برگردم عقب اگه هم برگردم نهایت برم دوران دانشجویی لیسانس
دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
واقعیتش خیلی از درون حس نابود شدن دارم جوری که مثل یه مرده متحرک شدم و فقط صرفا دارم روزارو میگذرونم ...
دقیقا الان تو موقعیتیم که اون کسی که صدم براش گذاشتم شده دشمنم و پشت سرم داره میگه که بهش محبت می کردم چون به نفعم بوده ولی خدا شاهده که اینطور نبود
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقد ترسناک، دوباره بشم اول ابتدایی دوباره درس رو از اول شروع کنم؟! به شدت از زندگی الانم راضیم و نمی ...
جه خوب خوش به حالت😍