من پسرم دو سال و سه ماهشه اصلا یه جا نمی شینه! یعنی برای این که بشینه یا باید کارتون بذارم یا یه بازی بکنیم که این بشینه یه جا وقتی هم که مهمونی جایی می ریم دیگه بدتر! بچه های شما هم اینجوری بودن؟ بعدا درست شدن؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بچه من میشینه .مداممممم نق میزنه .مداااام از ما میخواد باش بازی کنیم حسرت ب دلم موند یبااااار با خودش بازی کنه . باید سر ناهار و شام گوشی بدم دستش تا بخوره شرطی شده
من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگیمی کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر
بیرون میرم همش باید بالا پایین بپرم که اینو دست نزن بدو نکن نرو توی خیابان دست که اصلا نمیده مهمونی هم همش باید دنبالش باشم به وسایل خونه مردم اسیب نزنه مدتیه خیلی بهتر شده منطقی صحبت میکنه و کمتر شیطونی مبکنه یک لحظه نمیتونم غافل شم ازش
زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
بیرون میرم همش باید بالا پایین بپرم که اینو دست نزن بدو نکن نرو توی خیابان دست که اصلا نمیده مهمونی ...
وااای دقیقا انگار پسر منو داری توصیف می کنی! من نگران بودم نکنه بیش فعال باشه بردمش پیش دوستم تو کاردرمانی گفت فقط شیطونه و تو این سن اصلا نمی شه بیش فعالی رو تشخیص داد ولی باز نگرانم