2777
2789
عنوان

خانومایی که پسربچه دارین لطفا میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 38 پست
وااای دقیقا انگار پسر منو داری توصیف می کنی! من نگران بودم نکنه بیش فعال باشه بردمش پیش دوستم تو کار ...

منم نگران بودم چهار پنج ماهی هست میبرمش کلاس های مختلف خودمم نمیمونم میدم  دست مربی 

قبلا اصلا همکاری نمیکرد اما حالا میشینه و تمرکز میکنه خداروشکر کلی هم کاردستی درست کرده به نظرم امتحان کن 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نگران بودم چهار پنج ماهی هست میبرمش کلاس های مختلف خودمم نمیمونم میدم دست مربی قبلا اصلا همکاری ...

الان دو سالشه کلاسای مادر و کودک می ریم جدیدا آخراش دیگه حوصله اش سر می ره 

شما چه کلاسایی می برین

الان دو سالشه کلاسای مادر و کودک می ریم جدیدا آخراش دیگه حوصله اش سر می ره شما چه کلاسایی می برین

پس زوده عجله نکن من دو سال و نیمش بود بردم کلاس مادر و کودک همه اونجارو بهم ریخت 🤣

سه سال و هفت ماهشه پسر من چند ماهی هست اروم تر شده به نظر خودم بیشتر به خاطر اینه میبرم کلاس 

کلاسای شعر و خلاقیت و مسی پلی و هر جور کلاسی باشه میبرمش 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

خوبه که با کارتن و بازی میشینه

پسر من با اینا هم نمی شست همش در حال راه رفتن و بالا پایین کردن بود جونمو گرفت

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

پسر من از اولش شیطونه الانم که ۶ سالشه بازم شیطونه یوقتایی دهنمو صاف میکنه😂

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

پسر من ۳سال و نیمشه اون یکی هم ۱۰ماهشه یعنی برم این اتاق دوتاشونم میان برم آشپزخونه پشت سرم هردوتاشون میان.برم دسشویی پشت در وایمیستن😑کوچولوعه درو انقدر میکوبه .اصلا کارتون نگا نمیکنن فقط چسبیدن به من.یعنی موقع خواب هم پسر بزرگم میگه به من نگاه کن بخواب میخوام صورتتو ببینم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم