2777
2789
عنوان

ایا تا بحال خانواده شوهر چیزی کم گذاشتن واستون؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 56 پست
خخخخخ اصلا چیزی برام نذاشتن خواهر  تا کادوی عروسی پنجاه تومن اومدن دادن آبرو خودشونو بردن😑😑

مثل من همه خانواده م وخاله ودایی وعمه وعموکادودادن مادرشوهرم میدونست مارسم داریم کادومیدن نکردچیزی بخره الکی گفت 2تاسکه ازطرف من به عروس ودامادحالااین سکه هاهنوزندیدیم 

مثل من همه خانواده م وخاله ودایی وعمه وعموکادودادن مادرشوهرم میدونست مارسم داریم کادومیدن نکردچیزی ب ...

😲😲

یا خدا

عروسی بچه هاش جبران کن همین حرفو بگو

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه كاري هم كردن كه حالا ببينيم چي كم گذاشتن ....اگه روشون ميشد از ما انتظار قربوني و عيدي و چي و چي ...

مال من که مادرشوهرم روش میشدمثلابه به بابام میگفت مارسم داریم اینابرادامادبیاریدبعدازرسم خودشون چیزی یادشون نبودکه برامن اجراکنن منم بهش گفتم شمافقط برامارسم بلدید2باربه شوهرم گفتم مامانت بچاپه رفت بهش گفت دیگه حرف کمترزد

بچاپ بودواقعااین حرفم زشت نیست مثلاجلوهمه میگفت به بابات بگواینابخره براپسرمن تادیگه دختراش خجالت میکشیدن میگفتن حرف نزن مگه مجبوری شوهرم که کلاخجالت میکشیداینطوری میکردمامانش بعدم مامانش برامن که میشدمیگفت ندارم 

هيچ كاري برام نكردن كثافتا

به جاش شوهرم زياد هم گذاشت برام

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊
😲😲 یا خدا عروسی بچه هاش جبران کن همین حرفو بگو

الانم خجالت میکشم خواهرم یکبارگفت داداخرش سکه هارایانه گفتم نه گفت خوبه ماهم میامدیم میگفتیم 4تاسکه ازطرف ماحالاکه اینطوربود

شوهرم گفت ندارن گفتم میتونست ازدختروپسراش قرص بگیره چون خواهرشوهرم وصعش خوبه وکادودادوبگه خوردخوردمیدم ولی میخاست فقط ان وسط پزعالی بده

حتی شنیدم برادرشوهرم500بهش داده که شباش بده به عروس داماددستش خالی نباشه میدونیدبه من چقدرداد10تومن که همانم نمیخاست بده به شوهرم 50دادگفت پس زنم 10تومن دادکه 4تادوتومنی پاره بودبعدشوهرم بعدمراسم بهش گفته بودخوبه پول داشتی چرااینطورکردی وحتی خواهرشوهرامم گفتن چرااینطورمیکنی خوبه پول داشتی یانمیدادی یااینطورنمیکردی

من که هیچی ازشون ندیدم چلمنگا ارزو به دلم موند یه عیدی شب یلدایی چیزی بدن خدا شوهرمو نگه داره برام م ...

اره باباخداشوهرامون رانگه داره ازانهاکم دیدیم شوهرمون جبران کرده منم هیچی ندیدم شوهرم فقط برام میخرید

بگو چیکارواستون کردن.. من 4ماه نامزد بودم ک فقط یه عید فطر بود توش اونم مادر شوهرم یه بعد از ظهر با یه خورده خرتو پرت ک کلا 30هزارتومن نمیشد اونم نیم ساعت نشستو رفت این تنها, باری بود ک تو نامزدی اومددیدن من بااینکه تو یه شهربودیم, خانوادموهنوز بعد سه سال یه نهارو شام دعوت نکردن ن جشن عقد ن حنابندون ن عروسی هیچی نگرفتم یه روز قبل عروسی دو کیسه حنا فرستادن در خونمون ب جا حنابندون انگار میخاستین حنا بگیریم سرمون!!!! عروسیم ما جدا تو تالار گرفتیم اونا کلا 11نفر بودن وقتی اومدن دنبالم جلو فامیلا از خجالت آب شدم.. کادوی عروسی و خلعتو پاگشا ک هیییییچ, یه هل پوکم اول زندگی کمکمون, نکردن 

آره تا دلت بخواد کم گذاشتن.انقدبا کلاس بودن که هیچی رسم نداشتنو همه چی ور افتاده بود.خدا ازشون نگذره که اصلا تو دوران عقدم اصلا احساس نمیکردم عروسم شوهرم هیچ وقت دست خالی نمیومد دیدنم

خانوادمم کم به روم نمیاوردن که...

خدا جونم بخاطر همه چی ازت ممنونم.

مادر شوهرم هرچی میشد و هر عید و مراسمی بود میگفت ماازاین رسما نداریمو ما جشن نامزدیو عقدو حنارو نداریمولی من همه رو ازشون خواستم

ولی خب جونمو به لبم رسوندن تا انجام دادن از همه شون کلی خاطره ی بد برام ساختن 

اونوقت فلان چیز واسه خودشون ریم بود منم گفتم شما هیچ رسمی یعنی ندارید 

ولی شوهرم کم نذاشت ولی  با دعوا چون مادرشوهر خان میخواست حرفاشو بهش قالب کنه 

خیلی دلم ازشون گرفته خیلی خیلی

خانواده شوهرم خیلی باحال بودن.کلا همه چی از عید و پاگشا و .... میگفتن ما رسم نداریم.عروسی هم نه طولانی کردن.نه هیچی.تازه هزینه کل عروسی شوهرم کرد اما برادرشوهرم هدیه ما را گرفت حتی هدیه عروسی هیچی ندیدیم

دلتنگ کسی هستم که نمیدونم خاک با اون چیکار کرده