2777
2789
عنوان

ایا تا بحال خانواده شوهر چیزی کم گذاشتن واستون؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 56 پست

بعد عقدم اولین بار ک رفتم خونشون ب روشون نیووردن سال اول هر چی عید بود گفتن ماله عرباست گفتم عیب نداره شب یلدا با یدونه از این جعبه های تزئینی اجیل و لباس و شلوار و ساعت مادرشوهرم تنها اومد خونمون شوهرمم از قبلش اینجا بود...عیدم اصلا نیومدن رفته بودم شیراز شوهرم یه پابند طلا از طرف خانوادش خرید.سال دوم شب یلدا نیومد ک هیچی ساعت ۱۱ و نیم شب زنگ زد تبریک بگه منم جوری حرف زدم ک متوجه بشه ناراحتم.ما فاصلمون دوره اصلا توقع نداشتم بیان اما سر شب زنگ میزدی حداقل

من قهرمان زندگیمو تو آینه میبینم💎
خلعتیو مگه عروس  به داماد نمیده؟فامیل شوهر من خودشونو زده بودن سر مراسما کوچه علی چپ منم گفتم خ ...

خانواره داماد برای عروس میخرن 

خانواده عروس هم بعد از اونا ب رسم احترام یه کادویی میبرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که راضی نبودن به ازدواجمون فرار کردیم😅 بابام اومد محضر رضایت داد عقد کردیم و نه عروسی گرفتیم نه جهیزیه خواستیم خودمون همه چی رو تهیه کردیم ولی بابام اینا باز از لحاظ عاطفی منو ساپورت کردن و خواهرم اینا هی خرد خرد یه چیزایی واسم میخریدن ولی خانواده همسرم کلا قطع رابطه بعدا که وضعمون خوب شد آشتی کردیم پاگشا و این چیزا هم که نداشتیم عیدی بهم پدر شوهرم ۱۰ تا هزار تومنی داد😐 بزرگترین کادوشون هم این بود که وقتی دخترم بدنیا اومد عیادتم که نیومدن بیمارستان اینا هم نیومدن خودم با شکم پاره از بیمارستان مرخص شدم بچه رو بردم خونشون ببینن اون موقع یه سرویس به دخترم دادن از این بچگونه ها نهایت ۴۰۰-۵۰۰ تازه ادعاااااشونو بیا ببین

کاش میپرسیدی که خانواده شوهرکی براش سنگ تموم گذاشته،

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

برا من هيچ كاري نكردن.حتي كادو ندادن.همش رو همسرم كرد. چون با خواهر وشوهر هم زمان ازدواج كردم خانواده همسرش بد بودن.ولي حلقه،ست و همه چيم از اون عالي تر بود.مثلا  ست جواهرمن شد ٣٨ تومن،مال اون ٣ تومن.

البته همسرم طفلي همش وام بود كه خدا رو شكر قسطاشم خودش داد.حالب اينجاست خانواده همسرم منت هم مي ذارن كه برات فلان عروسي گرفتيم و فلا ن خرح رو كرديم!

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

دلت خوشه خانما کم چیه اصلاکاری نکردن

براعروسیم پاگشام نکردن به بهانه اینکه حقوق ندادن بهمون بعدش خدارسواشون کردخاله شوهرم ازیک شهردیگه امده بودخونشون دونوع غذاباسفره پرمخلفات براشون تدارک دیدن من که2ماه نرفتم خونشون

كم كه خيلي گذاشتن، اما خانوادم آدمايي نبودن كه بخوان به روي من يا اونا بيارن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

من که هیچی ازشون ندیدم چلمنگا ارزو به دلم موند یه عیدی شب یلدایی چیزی بدن خدا شوهرمو نگه داره برام منت اینا رو سرم نباشه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

به اون صورت که بخوان سنگ تموم گذاشته باشن نبودن . من ناراحت میشدم ولی به روم نمی آوردم. اما مادرم هی به من میگفت پس فلان کارو نمیکنن .میگفتم پس چراهی به من میگی برو به خودشون بگو . بخاطر همین زیاد ازنامزدیم راضی نبودم .