2777
2789
عنوان

استرس کنکور 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش کنم..لاغر کنم..دانشگاه..دوست پیدا کنم..حالم خوب میشع..من از تنهایی و تو خونه موندن مریض شدم..

منم …. 

کنکور پیر مون کرد ….. ‌

خدایا مارو هم ببین 😢

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
قشنگم چقدر آدم هایی مثل شما خوبن که آنقدر حالمون خوب می‌کنند ممنون بابت دعای قشنگت 🫶🩷

لطف داری مهربونم 

من ۴ سال کنکور دادم و تو اون ۴ سال کلی عذاب کشیدم اما به آرزوم نرسیدم و رشته ای که میخواستم قبول نشدم . کلی حال بد و پشت سر گذاشتم . به خاطر همین دلم برای کنکوری ها میسوزه چون میدونم چه فشار و عذابی رو تحمل میکنن.  

دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️

میتونم بپرسم تروما چی دارید ؟

دقیق نمیدونم مربوط به کدوم اتفاق یا اتفاقاته.‌.. راستش 

از چند جهت تجربه های سختی داشتم از کودکی و نوجوونی الان اکثرا حل شدن و دیگه خبری ازشون نیس ولی اثرشون رو همچنان حس میکنم  ... 

لطف داری مهربونم من ۴ سال کنکور دادم و تو اون ۴ سال کلی عذاب کشیدم اما به آرزوم نرسیدم و رشته ای که ...

اشکال نداره حتما حکمتی توش بوده 

انشاالله که در ادامه مراحل زندگیت به بهترین ها برسی 

میشه بپرسم شما دولتی می خونید یا آزاد ؟ 

دقیق نمیدونم مربوط به کدوم اتفاق یا اتفاقاته.‌.. راستش از چند جهت تجربه های سختی داشتم از کودکی و نو ...

خیلی سخته …. 

انشاالله همیشه حالت خوب باشه