2777
2789
عنوان

استرس کنکور 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 34 پست
اشکال نداره حتما حکمتی توش بوده انشاالله که در ادامه مراحل زندگیت به بهترین ها برسی میشه بپرسم شما د ...

خیلی ممنونم 

ان شاءالله شما هم به بهترین ها برسید . 

آزاد میخونم رشتم تجربی بوده 

دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️

خیلی ممنونم ان شاءالله شما هم به بهترین ها برسید . آزاد میخونم رشتم تجربی بوده

موفق باشید 

شرمنده  میپرسم قصد دخالت ندارم صرفا برای اطلاع  خودم میپرسم دانشگاه آزاد مثلا رشته شما ترمی حدودا چند هست ؟ 

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشید شرمنده میپرسم قصد دخالت ندارم صرفا برای اطلاع خودم میپرسم دانشگاه آزاد مثلا رشته شما تر ...

خواهش میکنم عزیزم 

این ترم ۲۰ واحد برداشتم شهریه ام  ۸ میلیون و ۷۰۰ شد

دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️

ممنون عزیزم انشالله که موفق باشی پر روزی 💜

خواهش میکنم عزیزم 

ان شاءالله شما هم همیشه موفق و سلامت باشید. 💐💕