2777
2789
عنوان

همسرم از من معذرت خواهی کرد و یه درخواست ازم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 6331 بازدید | 174 پست
ادمی بذی نیست که، روی صاحبکار حساسه، بلاخره شاید یه مدل حرف زدن و یا یه سری کارها عادی باشه، ولی برا ...

دقت کنید که استارتر بارها گفت مشکل همسرش‌ صاحبکارش نیست،‌ مشکل اینه که نمیخواد همسرش‌ کار کنه

همسرش ادم شکاک، بدبین و اینجور ک استارتر میگه پارانوئید هستند

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعامثل این میمونه که بگم چون یه مرد خیانت کرده همه ی مردا خیانت کارن این رفتارتون همه رو با یه ...

منم واقعا نمیدونم ربطش چیه 

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
دقت کنید که استارتر بارها گفت مشکل همسرش‌ صاحبکارش نیست،‌ مشکل اینه که نمیخواد همسرش‌ کار کنههمسرش ا ...

نمیدونم، به نظر اسی دوست نداره جدا بشه، چون چیزی که خیلی حاد باشه فقط طرف به جدایی فکر میکنه ، دنباله راه حل نیست، امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیره

چون نامزد من مذهبیه میگه بهتره سر کار نری و اگه میری مثلا اداره کار نکنی چون مرد هست اگه کار می‌کنی ...

خب مذهبی شکاکه 

اگه نمی‌بود هم این داستانارو‌ بازم میداشتی

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
قربونت برم عزیزدلم منم خوبم....خداروشکررر ک خوبهههه عزیزدلممم....مشکلش حل شد؟

فداتشم 😍 خداروشکر ک خوبی😘

باید تا هفته ۳۱ صبرکنیم بررسی بشه 

دعا کن همه‌چی‌خوب باشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چطوری؟ خودمم نمیخوام کوتاه بیام اما زندگیم داره می پاشه

از کارفرمات مرخصی یه ساله بدون حقوق بگیر یه مدت برو پیشش ببین چطوریه شاید برخلاف فکرت موقعیتت خوب باشه 

اگه اذیت شدی بعد از یه سال دوباره برو سر کارقبلیت