2777
2789

میدونم الان میگین زیباعزنان جهان تو ایرانه 

ولی خب من جدیدا متوجه شدم هر بازیگر خواننده یا آدم معروفی که از خودش یا قیافش خوشم اومده انگلیسی بوده 

بنظرتون زناشون خیلی قشنگن نیستن ؟؟

مثلا آدری هیپبورن ، ادل ، کایرا نایتلی ، کیت وینسلت ، اما واتسون ، امیلیا کلارک ، لیلی جیمز و..

مرداشونم بد نیستن دیوید بکام ، هنری کویل ، بندیکت کامبریج ، رابرت پتینسون 

نظرشما چیه ؟ چهره مردم کدوم کشورو دوست دارین 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهره زنان و مردا ایتالیا دوس دارم

وای آره ایتالیایی هم تو چهره خوبن هم تو استایل 

من مونیکا بلوچی رو خیلی دوست دارم

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

ایرانیام عمل نبود هیچی نبودن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

به نظر من ایرانیا زیباترن

بله 😁

حالا بجز ایران مثلا رتبه دوم سوم

خب اونا گلچین شدن وگرنه تو خود دنیا زیاد به زیبایی معروف نیستن

خوب منم گلچین هارو میگم دیگه 

و الا مردم عادیشون چهره یخ و بی روحی دارن اکثرا 

نسبت به گلچین شده های بقیه کشورا بیشتر و قشنگترن

اینایی که شما گفتی اکثرا چهره‌های معمولی دارن. حتی بعضیاشون از نظر من زشتن. مثلا کیرا نایتلی

دیگه سلیقه ها متفاوته و چهره اونو واقعا میپسندم مخصوصا جوونی هاش

انگلیس و آمریکا هم نژادن دوم روسیه سوم کشورهای حوزه خلیج فارس چهارمشرق آسیا پنجم

ایتالیایی ها یا اسپانیایی ها چی؟

ولی پوستشون اصلن خوب نیس اروپایی‌ها همه صورتشون خطوط و چروک داره

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.