2777
2789
عنوان

بنظرتون خانمای انگلیسی خیلی زیبا نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 46 پست

شاید بگی از روی تعصب میگم 

اما کلا اروپایی هارو نمی‌پسندم 

چهره پر از کک و مک پوست اکثرا زرد

غالبا خیلی لاغر آن در حدی ک دیگه بد اندامی محسوب میشه 

و 

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایتالیایی ها به نظرم خیلی خوش استایل و جذابن

فرانسویا بیشتر مرداشون

روسا هم قشنگن

کلا هرکشوری که کمترین اختلاط نژادی و داره قشنگه

الان یه سریا میگن ایرانیا حقیقتا ایرانیا جذابن ولی خیلیاشون ژن اعراب و مغول و دارن

همینم باعث شده چند رگه بشن

نه عزیزم زنای ایرانی به زیبایی چشم و ابرو معروفن‌. خیلی هاشون که اصلا بدون آرایش هم آدم کیف میکنه وق ...

باشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

این یارو دور و برش همه عملین آدم نچرال دور و برش ندیده

افکونیه فکر کنم😂

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

افکونیه فکر کنم😂

نخیر ولی میبینم اکثرا عمل دارن 

نمیشه بقیرو کوبید بگی فقط ما خوبیم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من برام زیباترین چهره تیلور هیله

ولی بطور کلی چهره ترکیه ای ها رو خیلی دوست دارم

ترکیب غربی و شرقی، قد بلند، خوش تیپ، خوش اندام، اکثرا سفید و بور و چشم رنگی ان و زیبا

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

نخیر ولی میبینم اکثرا عمل دارن نمیشه بقیرو کوبید بگی فقط ما خوبیم

خب شما نباید جمع ببندید که! والا من خودم حتی ارایش نمیکنم چه برسه عمل. رفته بودم ترکیه همه میگفتن چقدر نازی.

کسی هم نگفت ما خوبیم که شما بی‌دلیل میگی زنای ایرانی! دیگه تبادل نظره وقتی نظری میدی جوابم میگیری

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

افکونیه فکر کنم😂

بحثو به کجا بردین آخه ://

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

وای آره ایتالیایی هم تو چهره خوبن هم تو استایل من مونیکا بلوچی رو خیلی دوست دارم

دخترش خیلی نازه

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

دخترش خیلی نازه

هم دختر اون هم دختر آنجلینا 😍

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥