2777
2789

سلام فردا میخوایم بریم خارج از شهر برای صبحانه توی راه نظرتون چیه چی بردارم؟ 

نهار میریم ویلای همکار همسرم و اون ها میزبان هستن تو مسیری هم که میریم ییلاقی هست و رستوران خوب و مورد تائیدی نیست که صبحانه اونجا بخوریم و هم اینکه چون تفریحی میریم من پیشنهاد دادم که صبحانه رو  کمپینگ کنیم و بخوریم هم اینکه میخوام خیلی وسیله نبرم و هم اینکه با همکار همسرم و خانومش اولین بار هست دیدار میکنم نمیخوام خیلی ساده و دم دستی باشه صبحونه نظرتون چیه خودم گفتم الویه و شامی درست کنم راستی واسه عصرونه هم آش رشته درست میکنم میبرم دیگه چیا پیشنهاد دارین؟

من برای صبحانه پوره سیب زمینی رو ترجیح میدم چون الویه سس داره برای صبحانه دوست ندارم

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

نمیدونم چرا اسم الویه که میاد حالم بهم میخوره

شامی چیه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داری میگی صبحونه بعد شامی؟

حلیم و کیک و چایی خوبه

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

شامی اخه؟؟!!

گوجه فرنگی خورد کن

تخم مرغ ایپز کن

اگر پیک نیکی دارید میتونی املت درست کنی یا لوبیا درست کنی اونجا گرم کنی

کره و خامه و پنیر 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

واسه صبحونه الویه سنگینه ها 

من تور زیاد میرم همیشه نون تست میبرم با کره بادوم زمینی و موز و سس شکلات 

یه قسمت دیگه هم نون پنیر گردو عسل 

و نون پنیر گوجه خیار 

شما میتونی املت درست کنی تو راه که خیلی خوشمزه میشه 

بنظرم شامی و آش بزار عصرونه 

برگشت به آزادی🕊

عزیزم صبحانه لاکجری اخه الویه

سوسیس روبرش بزن  گرد کن قلبی سرخ کن 

داخلش تخم مرغ بشکن

بیکن گوسفند بگیر از اون نازکا سرخ کن بزار کنارش

تن ماهی و چند تا تکه نون تست سرخ شده با روغن زیتون و سیر