2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما برق که قطع بشه چون اب با پمپ میاد ابمون هم قطع میشه.باز برق که میاد یه نوبت هم اب میره باز.مسخره کردن خودشونو با این کشور داری.به فکر مردم همه کشورها و قاره ها هستن غیر از مردم خودشون

ما برق که قطع بشه چون اب با پمپ میاد ابمون هم قطع میشه.باز برق که میاد یه نوبت هم اب میره باز.مسخره ...

خیلی سخته 

آب و برق نباشه زندگی لنگه 

مدیریت بحران نمی کنن اصلا انگار نه انگار خیلی جاها داره برق و ای میره 

مردم هم رعایت نمی کنن با آب لوله کشی فرش می شورن ماشین میشورن حیاط می شورن 

اون ها هم که وسواس دارن آب زیاد هدر میدن مدیون همه هستن از نظر من

خیلی سخته آب و برق نباشه زندگی لنگه مدیریت بحران نمی کنن اصلا انگار نه انگار خیلی جاها داره برق و ای ...

اصراف مردم یه طرف بی مسیولیتی و به یه طرف حساب کردن مردم توسط بزرگان کشور هم یه طرف.یا نادانن و بلد نیستن کشور داری کنن یا واقعا دشمن ملتن.جالبه استانهایی که منبع اب کشورن از همه بدتره

خیلی سخته آب و برق نباشه زندگی لنگه مدیریت بحران نمی کنن اصلا انگار نه انگار خیلی جاها داره برق و ای ...

مصرف مردم عادی درصد خیلی کمی هست و مقصر اونا نیستن واقعا

هم خشکسالی هست هم مثلا کشاورزی سنتی هست و ....

وقتی نذاشتن امثال کاوه مدنی کار کنن ، همین روزا قابل پیش بینی بود دیگه ....

سال چند بود که حرف از ورشکستگی آب می زد ؟

نذاشتن برای کشور خودش کار بکنه خب .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اصراف مردم یه طرف بی مسیولیتی و به یه طرف حساب کردن مردم توسط بزرگان کشور هم یه طرف.یا نادانن و بلد ...

خیلی ساله بحران آب داریم هندونه کشت می کنن فقط فکر پولن  هر کسی به فکر منفعت خودشه مردم همه همه فکر خودشونن