مصرف مردم عادی درصد خیلی کمی هست و مقصر اونا نیستن واقعاهم خشکسالی هست هم مثلا کشاورزی سنتی هست و .. ...
یا زمانی که گندم رو از کشورهای دیگه وارد می کردن و اب رو ذخیره می کردن.یه سری بیسواد احمق اومدن گفتن باید در تولید گندم به خودکفایی برسیم و با بی مبالاتی و بدون مدیریت آبهای ذخیره زیر زمینی رو صرف کاشت گندم کردن.به خودکفایی گندم نرسیدیم که هیچی ابها رو هم از دست دادیم.یا کشت هندوانه که توی کشورهای کم اب و مواجه با خشکسالی ممنوع شده فقط تو ایران کشت میشه و همش صادر میشه به کشورهای اطراف که خدایی نکرده اونا یوقت ذخایر ابشون رو از دست ندن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بانکه ملی چرا تعطیله تو تهران؟منطقه شمال تهران تعطیله بانکا
همه جا تعطیله برای برق
یه شعبه از هر بانک به عنوان شعبه کشیک باز هست پنجشنبه ها
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
دقیقا.انگار حالا دوره رییسی یا احمدی نژاد گل و بلبل بود
ببخشیدا حتما دوره روحانی گل و بلبل بود .بهترین دوره برای ما احمدی نژاد بود .اقای رئیسی به گفته اقای جهانگیری و روحانی کشوری رو به دست گرفت که از زمان جنگ بدتر بود باز هم ۱۰۰ برابر بهتر از پزشکیان عمل کرد برق و اب ما اصلا قطع نمیشد