2777
2789
عنوان

وویس احساسی برای روز دانش اموز

71 بازدید | 10 پست

دختر پیشه

معلمش گفته میخوام یه کلیپ درست کنیم 

برای روز دانش اموز

مادر و پدرها یه وویس برا من بفرستن و توی اون وویس

به دخترشون بگن که چقدر دوستش دارن و روز دانش اموز و بهش تبریک بگن

شما ایده بدید چون اصلا نمیدونم چی بگو توی وویس

«دختر نازنینم، تو زیباترین رویای روزهای کودکی منی که حالا با لبخند و تلاش‌هات، آینده رو روشن می‌کنی. روزت مبارک قشنگ‌ترین دانش‌آموز دنیا 💖»

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

«دختر خوشگل من، مامان بهت افتخار می‌کنه کوچولوی درس‌خونم 💕 روزت مبارک!»

«فرشته‌ی من، تو شیرین‌ترین دانش‌آموز دنیایی 🌈 دوستت دارم.»

«گل کوچولوی مامان، با لبخندت دلم روشن می‌شه 💖 روز دانش‌آموزت مبارک!»

«دختر نازم، باهوش و مهربونم، مامان همیشه کنارت هست 🌼»

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اینم قشنگهولی معلمه میگه وویس بدید

سلام دختر قشنگم،خیلی خوشحالم دختری به زیبایی باهوشی و مهربونی تو دارم.منو بابا بهت افتخار می‌کنیم روزت مبارک

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

«فلانیِ شیرینم، با لبخندت دنیای مامان قشنگ‌تر می‌شه 💖 روز دانش‌آموزت مبارک!»

«فلانیِ نازنین، همیشه بدرخش کوچولوی باهوش و مهربون 💕»

«گل کوچولوی من، فلانیِ دوست‌داشتنی، مامان بهت افتخار می‌کنه 🌸»

«فلانی جان، تو باعث لبخند و شادی روزای منی 🌈 روزت مبارک!»

«فلانیِ قشنگم، کوچولوی درس‌خون و باهوش من، همیشه بخند

با حتی فلانی اسم دخترت رو بزار