2777
2789
عنوان

چیکار کنم به نظرتون

87 بازدید | 3 پست

مادرشوهرم ارامشو ازم گرفته ، یواشکی از من زنگ میزنه به شوهرم که وسایل خونرو چجوری و کجا بچینیم که اتاق خواب خالی بشه برای سیسمونی بچه ، حاضره تخت و کمد خودمون بیاریم تو پذیرایی بزاریم ولی بچه حتما اتاق خواب داشته باشه😭😭😭😭😭😭 شوهره احمقمم خیلی به حرفش اعتقاد داره میگه خب این وقتی میگه ینی میشه دیگه

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

عزیزم درکت میکنم منم دختر اولم خونم کوچیک بود به نظرم سیسمونی چیزای واجب رو بخر چون که خونه ات کوچیکه مثلا به جای سرویس تخت یه کمد بگیر و گهواره بقیشم لباس و اسباب بازی و وسایلی که نوزاد لازم داره بگیر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب توام جلو همسرت به روی خودت نیار مثلایه فکری کن یه ایده ای یاد بگیر  بشین کنارش بگو نظرت چیه این کارو انجام بدیم اینجوری بچینیم تا وقتی بزرگ شد خونه رو عوض کنیم یه اتاق خیلی قشنگ براش بچینیم تو گوگل بزن ایده برای چیدمان خونه های کوچیک اگه گفت مادرم اینجوری گفته یکم فک کن الکی بعد بگو نه اینجوری به نظرم بهتره با سیاست خرش کن مثلا من پول سیسمونی و گرفتم از مادرم بعد رفتم اول یه نیم ست برا دخترم خریدم با بقیشم کمد و گهواره کالسکه چیزهای لازم و خریدم