2777
2789

من پسرم انسال میره اول و دخترمم حدودا ۴۰روزش میشه موقعی ک پسرم بره مدرسه .نزدیک بدنیا اومدنش که شده ی دلشوره عجیبی گرفتم ک نکنه نتونم ب جفتشون برسم و درس پسرم لطمه بخوره.کسی هست تحربه اینطوری داشته باشه؟

باید برنامه ریزی کنی.

بچه ها طول روز زیاد میخوابن،وقتی خوابه به پسرت برس.

کار خونه رو بذار صبحا که مدرسه است.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترم کلاس اول بود ک پسرم دنیا اومدتازه ۲۰ روز از اول مهر گذشته بود ک استراحت مطلق شدم

خیلییی سخت بود ولی خداروشکر گذشت

اتفاقا اولش راحتتره بزرگتر ک میشه اذیتش بیشتره

وقتی کتاب دفترشو پاره میکنه یا مداد بکشه تو دفتر کتاباش😁

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
من دخترم کلاس اول بود ک پسرم دنیا اومدتازه ۲۰ روز از اول مهر گذشته بود ک استراحت مطلق شدمخیلییی سخت ...

چرا استراحت مطلق شدید؟خداکنه  من هیچ پیش زمینه ذهنی نسبت ب شرایطم ندارم هم بچه مدرسه ای نداشتم تا حالا ک ببینم چجوریع

من وقتی پسرم دنیا اومد دخترم ۱۵ماهش بود امسال پوستم کنده شد با مدرسه دخترم سوم بود و پسرم دوم 

شما نگران نباش اگه میخوای پسرت خودش درس بخونه از الان باهاش کار کن 

از مدرسه هم که اومد بهش یاد بده خودش باید تکلیف انجام بده نذار زیاد بهت وابسته بشه تو‌درس البته نه اینکه ولش کنید ولی اینکه زیادم بهش بچسبی تا آخرش باید خودت بهش درس بدی و بدون حضور خودت نمی‌نویسه 

پیش دبستانی اگه نرفته خودت شروع کن باهاش جمع و تفریق و حروف الفبا رو کار کن همه چیز تو گوگل وکانالهای آموزشی هست 

اگه تابستون براش وقت بزاری کلاس اول دیگه اذیت نمیشی 

از الان باهاش دست ورزی کار کن کتاب رنک آمیزی بگیر رنگ کنه دستش ورزیده بشه تا عدد ده هم هر روز یه خط بده بنویسه حروف ساده مث س ر د م رو هم روزی یه خط بنویسه 

چرا استراحت مطلق شدید؟خداکنه من هیچ پیش زمینه ذهنی نسبت ب شرایطم ندارم هم بچه مدرسه ای نداشتم تا حا ...

دهانه رحمم باز شده بود ۱۷ هفته سرکلاژ شدم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️