2777
2789

سلام شبتون بخیر میشه به نیت ظهور آقا صاحب الزمان وبه نیت شفای بیماران جسمی وروحی و  حاجت های قلبی من حقیر  حتی شده یه صلوات من میهمان دل پاکتون کنید منم براتون دعا توسل میخونم ان شاالله خواسته قلبی ما با صلاحی که خدا برامون معین کرده یکی باشه إلهی آمین 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

چشم یه صلوات میفرستم براتون

عزیزم لطفا و خواهشا دعا کن خدا آبروی من و عزیزانم رو حفظ کنه و انشالله هیچ وقت شر و درد سر و بی آبرویی برا من و عزیزانم درست نشه و مهربون لطفا و تورو خدا به اسم کاربریم دعا کن انشالله همین روزا برم ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم خیلی خوشگل و بی عیب و نقص شم و انشالله دو تا فکم رو هم قرار بگیره و تا کمتر ۶ ماه دیگه برا جراحی فک آماده شم و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و اصلا اذیت نشم و خیلی خوشگل شم و مشکل تنفسی و بلع غذام و جویدن غذام خوب شه کامل با جراحی فک و انشالله شبها با دهن باز نخوابم انشالله🙏🥹و پول ارتوسرجری و جراحیم کامل خدا واسم برسونه و محتاج هیشکی نشم انشالله 😭 🙏😭 تو رو خدا دعا کن حتما امسال ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی از نتیجه از همه لحاظ راضی باشم.🥹🙏😭😔.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا دعا کن خدا آبرو و حیثیت من و عزیزانم رو حفظ کنه و انشالله هیچ وقت پای من و عزیزانم به دادگاه و هیچ گونه پلیسی و کلانتری و اعتیاد و پلیس فتا و جاهای بد کشیده نشه و انشالله هیشکی از من و عزیزانم شکایت نکنه و هیشکی برا من و عزیزانم شر و بی آبرویی و زحمت و دردسر درست نکنه😭🙏😔😭.

تو رو خدا دعا کن دفترچه ازمون استخدامی آموزش و پرورش تا ۶ ماه دیگه اصلا نیاد و ثبت نامی آموزش و پرورش برا هفت ماه دیگ باشه و ازمون استخدامی آموزش و پرورش ۸ ماه دیگ برگزار شه انشالله و اصلا زودترش آزمون استخدامی آموزش و پرورش نباشه و دفترچه و ثبت نامی و برگزاری آزمون نباشه🥹🙏.

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم همیشه تو اتاق خواب تنها بخوابه و اصلا تو پذیرایی و راهرو نخوابه و نشینه و تلویزیون نبینه و اصلا رو مخ و اعصاب من و عزیزانم راه نره😭حتی برا نوار بهداشتی عوض کردن و اب خوردن و غذا خوردن و در یخچال باز کردن معذبمون میکنه😭😭تو رو خدا دعا کن حیله و نقشه ها و شر و مکر و بدیا و ظلمای پدرم کامل به خودش برگرده و به من و عزیزانم نرسه😭🙏...

لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچهای خاله هام خیلی آبرو دار و خوشبخت و شاد و سالم و خوش شانس و پولدار و آرامش دار و زیرک و باهوش و خوش اقبال و زیبا و آسایش دار و آزاد و امنیت دار شیم انشالله و خدا عمر خیلی طولانی به من و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و مادرم و داداشام و بچهای خاله هام بده 😭🙏و انشالله من و عزیزانم تو هیچ زمینه ای محتاج هیشکی نشیم انشالله🙏😭🙏 ‌.

گلم لطفا و خواهشا دعا کن انشالله پدرم همین فردا کار ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و انشالله پدرم اصلا بیکار و خونه نشین نشه و پدرم تنبلی و خود خواهیشو کنار بزاره ای کاش🙏😔

اسی حتی پول شارژ نداریم و مادرم حتی گوشی نداره دعا کن همیشه پول خرید همه چی داشته باشیم و هیچ وقت من و عزیزانم محدود و ساده نباشیم😭 و انشالله مادرم گوشی سامسونگ مدل بالا لمسی بگیره و انشالله همیشه پول شارژ و پول خرید لباس و غذا و مسافرت و  پول همه چی داشته باشیم من و عزیزانم 😔.

تو رو خدا دعا کن پدرم ماشینی که خریده بفروشه و پژو بخره  و خیلی خوب باشه پژو برامون و حتما همین ماه انشالله خونه ی بزرگ ویلایی نوساز سه خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و زندگی عالی کنیم و بار کنیم تو خونه بشینیم و خیر ببینیم و شر و بدی نبینیم و انشالله کولر ایستاده کاندیشن بگیریم و نصب کنیم و اصلا بهار و تابستون ها هیچ وقت گرما نکشیم😔🙏 🙏.

تو رو خدا از ته دلت دعا کن انشالله داداش کوچیکم خیلی خیلی درسخون شه و حتما و همیشه بره مدرسه و غایب نشه و انشالله برادرم عصبی و افسرده و دل مرده و ترسو و کتک خور و اجتماع گریز نباشه و دوستای خیلی خوبی پیدا کنه😭🙏تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم حتما همین روزا بره ارتودنسی کنه با قیمت خیلی کم و کیفیت عالی و دو تا فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و اصلا اذیت داداشم نشه 😭😔🙏🙏 😔🙏 

من بیمارم میشه برام دعا کنی 🌱💚

چشم عزیزم ان شاالله به حق حضرت زینب شفا بگیری 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین