2777
2789
عنوان

چه ویتامین هایی مصرف میکنید

96 بازدید | 12 پست

و چه فوایدی داره واسه پوست مو و بدنتون؟

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص بیوتینریزش موهامو کم کرده ناخونامم محکم شده نمیشکنههیچ ضرریم نداره اضافیش دفع میشه خیلی وقته دار ...

من موهام خیلی نازکه ب نظرتون تاثیر میزاره زیادی ریخته ب خاطر کیستم

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

منم کیست دارم شدید میریزه و نازک سده شما دکتر رفتین؟

وای منم 

اره رفتم 

نتیجه هم گرفتی عزیزم؟

آره خیلی . همیشه نمی‌خورم . هر کدوم هفته ای یا ماهی یبار میخورم فقط ویتامین ب و فارماتون روز درمیون بخاطر انرژی میخورم .رشد و ریزش موهام خوب شده . وزن اضافه کردم پوستم خوب شده 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

چطوری مثرفشون میکنی روزانه؟

ن بابا اینا همه هرروز بخورم اور دوز میکنم ک . ماهی هفته‌ای یکبار . فقط فارماتون و ب رو روز درمیون بخاطر انرژی 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو