2777
2789
عنوان

چن دسته از کاربرا هستن

112 بازدید | 10 پست

سلام دوستان به نظرم چند دسته از کاربران هستن که به شخصه میبینم نظراتشون رو میگم بندازی جلو کوسه اینا رو😄

یک دسته اونایی که از کنجکاوی دارن میمیرنا بعد با یه لحن بی ادبانه و تللللخ میگن اس زود باش اسی چقد کندی اسی... چرا واقعا وقتی حوصله ندارین انقد پیگیری میکنین؟!بیچاره اسی اونور داره تایپ میکنه انگشتاش جرقه میزنه از سرعت تایپ. 

دوم اون دسته که یکی داره از درداش میگه و یه چیزی مهم تعریف میکنه. بعد دو نفر اونور دارن دعوا میکنن. یعععععنیییی چییی آخه.مگه تاپیک شماست آخه؟!برین بیرون دعوا کنین خب

دسته سوم اونایین که همون اول میگن دنبال پر بازدیدی. بابا بخدا این حرف دیگه خیلی خز شده. وقتی کسی اینو میگه من ته دلم میگم وااااو چقد تو باهوشی. اولا که فضای مجازی میتونه کاملا دروغ باشه. و شما جای اشتباهی داری دنبال چیز واقعی میگردی.ایراد از شماست. احتمال هم داره که راست باشه. حالا چرا همون اول میزنی تو پر کسی که پناه آورده اینجا. اگه خیلی باهوشی و تشخیصت خوبه خب به آهستگی تاپیک رو ترک کن. دیگه این حرفا چیه.

دسته های بعدی زیادن ولی اینا رو من دوس نداشتم. نظر شما چیه؟

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

👌

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال لایک جمع کردن هستن

من کلا از قوانین نی نی سایت بی اطلاعم متاسفانه. خیلب دوس دارم بدونم چی به چیه ولی نرفتم دنبالش. یعنی عمدا این کارو میکنن؟😲

خب هر کسی اینجا دلش میخواد تو چشم پررنگ بشه...حرفای شاخ میزنن که لایک بخورن

چه حوصله ای دارن. ماشاالله.