2777
2789
عنوان

برادر شوهر هی میگه بچه بیارین

250 بازدید | 17 پست

ما دوسال زودتر از اونا عروسی گرفتیم حالا هروقت خونه مادرشوهرم هستیم میگه پس کی میخواین بچه بیارین ؟  منم اولا جوابشو نمی دادم ولی هر دفه بدتر میشد و پدرشوهرمم شروع میکرد الان چیزی میگه جوابشو میدم و میگم تو که لالایی یاد داری چرا خودت خوابت نمی بره؟  یا میگم منتظریم تو بیاری ببینم چجوریه؟  الان دیگه کمتر چیزی میگه ولی شوهرم میگه زیاد بحث نکنم سکوت بهترین جوابه ولی سکوت کردم فایده نداشت فقط بدتر شد 

حالا کار من بهتره یا شوهرم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت میخاد قانعت کنه احترام خانواده فضولشو نگهداریکسی حق نداره تو مسائل خصوصی تو دخالت کنهیبار بزن ...

شوهرم فقط یه جمله میگه هر وقت صلاح دونستیم یا میکه هر مو قه وقتش بود ولی فایده نداره