2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیفون چند خریدین و چقد.منم میخام بگیرم شنبه

ببین اگه خواستی بخری با بیمه بخر

الان اسنپ هر روز به من اس ام اس میده که بیا بیمه گوشی بخر

ولی من از دیجی کالا خریدم بیمه 

البته جفتشون بیمه سامان دارن مثکه

ببین اگه خواستی بخری با بیمه بخرالان اسنپ هر روز به من اس ام اس میده که بیا بیمه گوشی بخرولی من از د ...

منظورت از بیمه گارانتیه؟شما آیفون چند خریدین؟من میخام ۱۶نرمال بگیرم شوهرم میگع قشنگ نیست یا ۱۳پرومکس بگیر یا ۱۵ پرو.ولی نمیدونم ۱۵ پرو چ قیمته با ریجستری

۱۶ با ریجستر و گارانتی ۸۶میشه

منظورت از بیمه گارانتیه؟شما آیفون چند خریدین؟من میخام ۱۶نرمال بگیرم شوهرم میگع قشنگ نیست یا ۱۳پرومکس ...

نه بیمه برای سرقت و خسارت هست جدا از گارانتی هست 

بری دیجی کالا تو توضیحات کنار گوشی ها و لپ تاپ ها زده بیمه سامان رو 

از روزی که بخری گوشی رو برات فعال میشه یه سال 

حالا فعلا دارن با تخفیف میفروشن میخوان احتمالا دست زیاد شد قیمتا رو هم ببرن بالا

منم بین پرومکس و نرمال شونزده مونده بودم دیگه نرمال رو گرفتم چون قبلا از پلاس ها که بزرگتر بودن خوشم نمی اومد

سیزده که اصلا نگیر بیخود تو ایران گرون میدن 

بعدم ایفون تا شش سال ای او اس رو پشتیبانی میکنه فرض کن چند وقت دیگه ایفون 17 میاد

باز 15 پرو منطقی تره

ولی بازم از یه همه چیز دون بپرس شاید یه قطعه هایی تو ایفون 16 نرمال بهتر از 15 پرو باشه 

نه بیمه برای سرقت و خسارت هست جدا از گارانتی هست بری دیجی کالا تو توضیحات کنار گوشی ها و لپ تاپ ها ز ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم والا شوهرم میگع ظاهر ۳ دوربینی ها بهتره و ۱۶ نرمال شبیه سامسونگه..شما چ رنگ گرفتین؟