2777
2789
عنوان

چرا خدا این دنیا رو تموم نمیکنه💔

643 بازدید | 67 پست

واقعا متنفرم از ذات این دنیا ، من غصه همه کس و همه  دنیا رو میخورم. همش رنج همش غصه همش از دست دادن

من چند ساله به این درک رسیدم و دیگه نمیتونم زندگی کنم فقط زندم و منتظرم موعد مرگم برسه و از شر این دنیا خلاص شم اما نگرانم خیلی طول بکشه این موعد

گاهی هم میگم خودم تمومش کنم ولی میترسم و اینکه طاقت اشک‌و غصه پدر و مادرم ندارم 

دختر ترک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا منم از دنیا و قوانینش متنفرم . کاش اگه اون چیزی که میخام قبول نشدم همون لحظه بمیرم زیاد طول مکشه . فقط مشکلم این نیست اتفاق های خیلی وحشتناک و شرم آوری برام اتفاق افتاده! فقط یچیز خودتو تموم نکن خد خودش بوقتش میکنه

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

بخدا منم از دنیا و قوانینش متنفرم . کاش اگه اون چیزی که میخام قبول نشدم همون لحظه بمیرم زیاد طول مکش ...

من خیلی درد و رنج تحمل کردم و به این باور رسیدم که از اینا بدتر هم در انتظارمه  ولی قلبا مردم

دختر ترک
چرا اگه‌واسه یه پسره که ارزش نداردمنم خسته شدم دیگه همین الان تاپیک زدم اومده طرف میگه بشین راه حل پ ...

نا بابا پسر چی  

من غصه هام خیلی بزرگه ینی فقط شخصی نیستند غصه همه عالم رو میخورم.‌ همش نارحتم که چرا ما انسان ها این دنیا گیر افتادیم و خدا تمومش نمیکنه

دختر ترک
دنیارو هرکی میچرخونه خیلی حوصله دارهیه چیزه مزخرفه کش دار

دقیقا واقعا درک‌نمیکنم به وجود خدا هم‌ شک‌کردم  این چرخه رنج و بی عدالتی رو چرا تموم میکنه 

دختر ترک
نا بابا پسر چی من غصه هام خیلی بزرگه ینی فقط شخصی نیستند غصه همه عالم رو میخورم.‌ همش نارحتم که چرا ...

پس برخورده غمخوار منم باش بخدا دارم دق میکنم

شوهرم برای باز چندم ورشکست شد سرکوفت می‌شنوم نمیتونم بگذارمش‌کنار دو تا بچه دارم نمیدونم

پس برخورده غمخوار منم باش بخدا دارم دق میکنمشوهرم برای باز چندم ورشکست شد سرکوفت می‌شنوم نمیتونم بگذ ...

عزیزم‌ متاسفم💔 شنیدن و دیدن رنج و مشکلات بقیه فقط بیشتر غصه میخورم و از دنیا بیزار و کاری هم از دستم برنمیاد😭

دختر ترک