2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد بچمو با خودش برد

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل نه تویی نه خواهراتمشکل اون ادمه که اینو بهت گفته

بعد همسر من هیچکو ادم حساب نمیکنه این اخلاقشو از پدرشوهرم ب ازث برده و جالبیش اینجاست از همه هم نخاله ترن

پس اگ اینطوریه کاش فردا بره یه غلطی کنه‌من خانوادمم کامل پشتمن از بعدش نمیترسم بابام صدتا بچم داشته ...

همه چیز همیشه دست خانما بوده ودادگاه هم این حق ها داده به شکا خانوم ها ولی بیشترخانما گذشت اشتباه در مقابل بعضی نباید رفتاری اقایون دارن ،سما تلاش کنین اول جهت سازش اومدنش باشما برین حضوری باهم پیش سه تامشاور خانواده یک جلسه شما تنها و یک جلسه ایشون تنها و جلسه سوم باهم کلا ۹ جلسه میشه پیش سه تا مشاور خانواده شاید به درک تون رسید 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه عمر با نون خشک زندگی کن یه ساعت با آدم نفهم زندگی نکن.بابابزرگم همیشه میگفت

من وضعیت جیبم از الان چند برابر بهتر میشه چون پدرم هست کامل میتونه هم منو هم دخترمو تامین کنه

شغلش چیه اسی

بعد خیلیییییی دروغ گفت داداشش که شرکت باربری داره و این فقط میفرستع سر کار همش دروغ بود شرکت نبود فقط دو سه تا گوشی داشت جواب تلفن میداد همین

همه چیز همیشه دست خانما بوده ودادگاه هم این حق ها داده به شکا خانوم ها ولی بیشترخانما گذشت اشتباه در ...

اتفاقا چون همیشه خودش میاد منت کشی این بارو گفتم اگ شد ببرمش مشاوره

اتفاقا چون همیشه خودش میاد منت کشی این بارو گفتم اگ شد ببرمش مشاوره

اره برین پیش سه تا مشاور حانواده به همون ترتیب که گفتم برین شاید سازش ایجاد کردن تفاهم تون شد

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

همه مردا همینن اصلا مرد خوب وجود نداره مردی هم که خوبه یعنی هنوز اول راهه خودشو نشون نداده ما ی همسایه داریم شوهرش استاد دانشگاه یعنی نگاه میکنی میگی عجب با شخصیته اما ی حرفایی تز شوهرش میگه میگم ینی شوهر شماهم؟؟؟