2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمک حالت نیست؟!به همسرت بگو راحت نیستی البته جوری بگو که ناراحت نشه

نه بقرآن مجید هیچکار نمیکنه یکسره هم داره چرت میزنه صبحها تا۱۰صبح خوابه همشم میخوره و میخوابه انقد نشستم پشتم درد میکنه راحت نیستم جلوش دراز لکشم

💚

بخدا دیروز ب شوهرم غیر مستقیم گفتم ببرش خونه ش نبرد اینم نمیره خدا لعنتش کنه الهی

بخدا عروس عموم زایمان کرده الان۱۰روزه مامانمو نذاشتم هنوز بره بچه رو ببینه گفتم زنه تازه زایمان کرده این چه کارزشتیه میریزید روسراون بدبخت هی با شکم پاره باید پاشه بشینه اصلا درست نیست زنی رو که تازه زایمان کرده رو اذیت کنید 

خدا کنه زودتر از خونت بره خونش دعامیکنم برات

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
نه بقرآن مجید هیچکار نمیکنه یکسره هم داره چرت میزنه صبحها تا۱۰صبح خوابه همشم میخوره و میخوابه انقد ن ...

چرا بلند میشی استراحت کن نیاز به استراحت داری بجای اینکه از تو پرستاری کنه تو ازش پرستاری میکنی برعکسه

بخدا عروس عموم زایمان کرده الان۱۰روزه مامانمو نذاشتم هنوز بره بچه رو ببینه گفتم زنه تازه زایمان کرده ...

خدا عمرت بده ک درک میکنی 

من انقد دلم گرفته فکر کن شوهرم قبل از زایمانم با مادرم دعوا کرد نذاشت من برم بعد از زایمان اونجا اونم نیومد پیشم حالا مادرشو آورده از روز ترخیص هوار کرده سر من اینم بخدا کار نمیکنه مثل یه تیکه سنگ یه گوشه لم داده دیروز تنها بچمو بردم حموم ده اصلا کمکم نکرد بخدا قسم

💚

چرا بلند میشی استراحت کن نیاز به استراحت داری بجای اینکه از تو پرستاری کنه تو ازش پرستاری میکنی برعک ...

یک روز درمیون دخترشم پامیشه میاد خودش کمه انگار خونمون شده هتل 

امروز پسر خواهرشوهرم به مادرشوهرم میگه برو خونه ت دیگه بسه میگه بذا بچه بزرگ بشه حالا!

💚

خدا عمرت بده ک درک میکنی من انقد دلم گرفته فکر کن شوهرم قبل از زایمانم با مادرم دعوا کرد نذاشت من بر ...

تو منی یا من تو ام سر بچه اولم شوهرم با مامانم اینا قهرکرد با شکم پر انقدر اذیت شدم نمیذاشت برم خونشون اونموقع کمابیش مردم موبایل داشتن وتلفن بود از شانسم خونه پدرشوهرم اینا زندگی میکردیم ونمیتونستن تماس بگیرن  بچه که دنیا اومد دید مامانش اینا مفت نمی ارزن وآشتی کرد 

تو منی یا من تو ام سر بچه اولم شوهرم با مامانم اینا قهرکرد با شکم پر انقدر اذیت شدم نمیذاشت برم خونش ...

باز خداروشکر شوهرت چشمش؟باز شده بخدا کاش میتونستم عکس بندازم ببینی مادرشوهرم رو مبل کج افتاده خوابیده خرو پف میکنه شوهرمم پایین پاش دراز کشیده خوابیده صبح ساعت۶ناهار بار کردم ساعت۱۰دخارش اومده با بچه هاش بخدا هنوز بخیه دارم ضعیف شدم انقد گریه کردم از دلتنگی خانوادم دیروز بهش میگم ببرش مادرتو بسه دیگه نبرد 

💚

یک روز درمیون دخترشم پامیشه میاد خودش کمه انگار خونمون شده هتل امروز پسر خواهرشوهرم به مادرشوهرم میگ ...

نمک بریز تو کفشش

۹تا کوثر بخون سمتش فوت کن 

دعای دفع مزاحم و از گوگل پیدا کن بخون

باز خداروشکر شوهرت چشمش؟باز شده بخدا کاش میتونستم عکس بندازم ببینی مادرشوهرم رو مبل کج افتاده خوابید ...

خودتو بزن به درد وخونریزی بچه رو بغل نکن کمی بذا اون تکون بخوره مراعاتش نکن نترس به بچه آسیب نمیزنه ولی خودش خسته میشه