2777
2789
عنوان

من همونی ام شوهرم و خاهرم خیانت کردن 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6614 بازدید | 127 پست
به پدرت زنگ بزن همه چیو بگو خواهرتم هیچ گوهی نمیخوره خیالت راحت ولی یه فصل کتک درست حسابی حقشه بزار ...

خاهرم قسم خورد 

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم تایپیکاتو خوندم این قضیه که با خواهرت خیانت کرده رو ننوشتی که

زده گلم شاید سایت خرابه نمیاره

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

دوماد هیچوقت مثل برادر آدم نمیشه همیشه باید مرز هارو رعایت کرد 

من خودم شوهرم ورشکست شد اوضاع مالی مون به شدت بد شد شوهر خواهر عوضیم فکر می‌کرد چون به پیسی خوردیم بخاطر پول همه کار میکنم و چند بار مستقیم کرم ریخت 

تا صبرم سر اومد و جوری سرجاش نشوندمش که تا عمر داره یادش نره

دوماد هیچوقت مثل برادر آدم نمیشه همیشه باید مرز هارو رعایت کرد من خودم شوهرم ورشکست شد اوضاع مالی مو ...

دیگ به هیچکی نباید اعتماد کرد

من فقط میخوام ببینم چه جوابی داشته خواهره؟!حتی در شرع خواهر زن یه جورایی خواهر محسوب میشه و اجازه ا ...

اصلا فکرشم بدنمو به لرزه میندازه

بخدا سکته میکنه ادم

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

سلام دوست عزیز 

لطفاً در مورد این اتفاق با یه آدم قابل اطمینان صحبت کنید 

بزارید یه نفر از این ماجرا خبر داشته باشید 

به هرحال اونا دونفرن  و مطمئناً پشت همن و شما یه نفر 

برای زمانی که خدایی نکرده اتفاقی بیوفته 

تو نامزدی مگه نگفته بود خیانت نمیکنه کرد الانم مطمینی نمیکنه؟! دوبار خیانت کرده چطوری به حرفاش اعتماد میکنی

بعدم برو پیش روانشناس بچه ها در محیط متشنج بیشتر آسیب میبینن 

با روانشناس خوب نه هر روانشناسی مشورت کن باز هرطور خودت صلاح میدونی🙏🏻🙏🏻

دیگ همه مث هم نیسن 💔

دقیقا. شوهر منم از خواهرم خوشش میاد. ول کنی از هر دوخواهرم خوشش میاد .به قول دکتر انوشه مردان اکثرا تعدد طلب و تنوع طلب هستن. شوهر منم بسیار خود شیفته هست و یجوری برخورد میکنه که بیرون مرد بسیار خوبی به نظر میرسه. ویجورایی مخ همه رو میزنه. حالا خواهرام هم از این خوششون میاد.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

خدا انشاله  کمکت کنه  که بتونی کنار بیای  سخته  واقعا  حالا برعکس که  شوهر خواهر های من بنده های خدا  وقتی صحبت میکنیم تو جمع باهم  حتی کامل تو صورتمون نگاه نمیکنن بنده های خدا خیلی مودب  خنده وشوخی داریم در حد ادب واحترام  الان این تاپیک رو که دیدم  شاخ در آورم   خدا انشاله  به دل  اسی  آرامش بده  به حق علی  

اسی چه خبر چکار کردی

فعلن هیچی دارم میگذرونم 

الان تحت فرمان منه