2777
2789
عنوان

من همونی ام شوهرم و خاهرم خیانت کردن 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6615 بازدید | 127 پست
اوفففف😭کی تموم میشن اینروزا

من 4 ماهه فهمیدم هنوز خوب نشدم 

هر روز گریه و... 

ولی با خودم میگم اون یه بی لیاقت بود که خودشو لایق زن های خونه خراب کن دیده 

من یه ملکه پاک چرا بخاطر یه لاشی غصه بخورم 

نمی‌دونم چرا حس میکنم اگه من جات بودم به خانوادم میگفتم خواهرم...

چون بچه نیست که آدم بگه گول خورده 

دیگه سنش به بلوغ عقلی کامل رسیده

این چیزایی ک میگی ینی براش مهم نباشه و وانمود کردن اینا فقط حرفه اصلا نمیتونه آدم وااای خدایا باید ا ...

کاش دوسش نداشتم کاش وابسته اش نمیشدم دلم تنگه واس بغلش دلم تنگه ولی حیف زد همچیو خراب کرد😭

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 4 ماهه فهمیدم هنوز خوب نشدم هر روز گریه و... ولی با خودم میگم اون یه بی لیاقت بود که خودشو لایق ز ...

رابطه شون تا چه حدی بوده 

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
از بدترین تاپیکایی بود ک دیدم خیلی ناراحت شدم فوووو

دعا کن واسم💔

این چیزایی ک میگی ینی براش مهم نباشه و وانمود کردن اینا فقط حرفه اصلا نمیتونه آدم وااای خدایا باید ا ...

چرا عزییزم میشه

باید بتونه

اتفاقا ازین ببعد باید خودشو عوض کنه

ب شوهر خیانتکار نباید رحم کرد ، ازین ببعد یجوری زندگی کنه ک اگرررر خداینکرده باز دست از پا خطا کرد دلش نسوزه

دوتا بچه داری بمون زندگیتو کن غم و غصه کارای اونم نخور

دنبالم نیا اسیرم میشی  
کاش دوسش نداشتم کاش وابسته اش نمیشدم دلم تنگه واس بغلش دلم تنگه ولی حیف زد همچیو خراب کرد😭

وای عزیزم بخدا منم همچین کاری داشتم 

اینقدررر من شوهرمو دوسداشتم اینقدر بهش محبت میکردم کل فامیل میدونستم که من میمیرم واسه این بشر 

اینقدر دلتنگ بغل کردناش و خنده های از ته دل میشدم 

ولی الان دیگه کم کم دارم بیخیالش میشم توام قطعا اینطور میشی 

اصلا دیگه آدم حسابش نمیکنی 

دیگه برات مهم نمیشه 

رابطه شون تا چه حدی بوده

اون جن ده متاهل بود 

مگه میشه یه زن و مرد متاهل هشت ماه باهم باشن و رابطه جنسی نداشته باشن؟؟ 

خودش میگه رابطه نداشتم اما مطمعنم داشتم 

مخصوصا روزی که بعد از اینکه مچشو گرفتم چند روز بعدش بی خبر رفتم مغازش از تو گاو صندوقش قرص تاخیری پیدا کردم 

اون جن ده متاهل بود مگه میشه یه زن و مرد متاهل هشت ماه باهم باشن و رابطه جنسی نداشته باشن؟؟ خودش میگ ...

خدا لعنت شون کنه

به پدرت زنگ بزن همه چیو بگو 

خواهرتم هیچ گوهی نمیخوره خیالت راحت ولی یه فصل کتک درست حسابی حقشه 

بزار انقدر کتک بخوره خون بالا بیاره 

شوهرتم کاری کن شبانه روز گریه کنه 

بزار با تک تک سلولاش زجر بکشه 

درآوردن اشک به مرد کار ساده ایه 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

وقتی اومد خونه بچه ها رو ول کن و برو یه امامزاده تو شهرتون 

بشین تا شب بشه 

بزار عین مرغ پر کنده بشن زجرشون بده

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

همه مردها به خواهر زنشون نظر دارن😐

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍