شوهرم صبحش اومد خونه اینقد گریه کرد میخاس نزدیکم بشه پرتش کردم نزاشتمش دست بقران گذاشت گف تازه یه ماه بوده اونم فقد در حد چت بهم حق طلاق حصانت بچها داد بهش گفتم خونه مو جایی دوری ببر قبول کرد بهش گفتم گوشی نمیخام داشته باشی فقط یه گوشی ساده اونم خط ایرانسل مو دادم با رفیقاش قطع رابطه کنه هرکاری هرچی دلم خاس میکنم و هر هفته باید حسابم شارژ کنه و مث قبل نمیشم باهات نزدیکمم نمیخام بیای همه رو قبول کرد ب ابجیمم گفتم خداکنه یکی بیاد تو زندگیت طعم درد خیانت بچشی
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏
تو نامزدی هم که گفتی خیانت کرده...پس خواهرت هم نبود باز خیانت می کرد...همون موقع باید بهم می زدی کلاً و گول قسماش رو نمی خوردی...خواهرت وسیله ی سنجش دوباره ی ذاتش شده.
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
مرسی که بفکرمی شما که هم خون من نیستین ولی بیشتر ب فکرمی
حالا خواهرت پا دادهمسرت چرا قبول کردجالبه اکثرا خواهرتو سرزنش میکننیکی نگفت این چه مردیه که با خواهر ...
خاهرم باید بفکر من میبود
تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏