2777
2789

من پنيك دارم ، حدود دو ساله . يه مدت آلپرازولام نيم ميلى روزى يه دونه ميخوردم اوكى بودم ، الان انگار شديد تر شده نميدونم ،  دكتر گفته هر هشت ساعت يكى بخور 

اينجا كسى هست مثل من باشه ؟؟ روزى چندتا آرامبخش بخوره ؟

البته اضطراب من در حد پنيكه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه خدا رو شكر كه دوزش كم شده الان . انشاالله كاملا خوب بشى عزيزم

ممنونم عزیزم انشالله تو هم هر چی زودتر خوب بشی

من حالم خیلی بد بود، توهم داشتم گزگز دست و پا و دور لب، همیشه هم خسته و بی حوصله بودم 

خدا را شکر الان خوبم

ممنونم عزیزم انشالله تو هم هر چی زودتر خوب بشیمن حالم خیلی بد بود، توهم داشتم گزگز دست و پا و دور لب ...

آره منم افتضاح ، گز گز دست و پا و دقيقا دور لب . همين علايمى كه ميگى منم دارم ، حس جنون و يه عالمه افكار منفى هم يهو بهم حمله ميكنن ، مزخرف ترين حس دنيا هست فكر كنم … خدا سلامتى بده بهمون انشاالله … نميدونم حكمتش در چيه .. اصلا چرا بايد اينجورى بشيم 😢😢

همش از اعصابه، خیلی دکتر رفتم ،  متخصص خون ، قلب، ریه، اعصاب و... رفتم، همشون گفتند از اعصابه و بهم قرص میدادند و منهم هیچ وقت نمیخوردم، اطرافیانم میگفتند باید خودت رو کنترل کنی و اگه فرص بخوری بهش غادت میکنی و ...

یک مدت میگفتم که ام اس دارم، خیلی حس بدی بود

یکروز سر کلاس بودم که دیدم حرکات و رفتارم هیلی بده مثل (قصد توهین به هیچکس ندارم) روانیها شده بودم که دیگه گقتم حتما باید برم پیش روانپزشک، حرف هیچکس رو گوش نکردم و رفتم دکتر و داروها رو مصرف کردم خدا را شکر الان خوبم

دلیل این رفتارم چند دلیل داشت: اول بودن با همکار و مدیر روانی دوم: عشق یکطرفه و انتهاب اشتباه و در آخر هم ابتلا به کرونا 

آرزو میکنم که همه مون حالم روحی و جسمی مون خوب باشه