2777
2789
عنوان

ب نظرتون چ رفتاری با جاریم کنم

202 بازدید | 18 پست

منو جاری تو ی ساختمونیم جاریم چهل و پنج سالشه و نوه یک سالع داره بعضی وقت ها میارش پیش بچه من بازی کنه امروز مامانم و خواهرم خونه خواب بودن بچه من ساعت شش صبح بیدار میشه جاری هم صداشو میشنوه میاد خونه بدون اینکه ب من سلام کنه نوشو میبره پیش بچه من بازی میکنه خودش هم سر و صدا میکرد منم رفتم تو اتاق خودم زدم خواب و نیومدم پیشش بشینم چون دیدم احترام نمیزاره منم لایق احترام ندونستمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایراد خودتونه که کلید دادین بهش 

مگه میشه جاری که فامیل نزدیکم حساب نمیشه صبحا همینطوری سرشو بندازه تو بیاد نوه اشو بزاره اینجا

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

میخواد پو رو بازی دربیاره هدفش اینه

خب شما چرا اجازه میدی؟

کلید خونه شما چرا باید دست جاری باشه؟ حریم خصوصی ندارین ساعت ۶ صبح؟!

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

کلید نداره خونه ما دو طبقه هست ما بالاییم منم در و قفل نکرده بودم

بازم من اصلا خوشم نیومد از کارش سنیم گذشته ازش زشته چنین رفتاری

چه جالب همینجوری یعنی درو باز میکنه میاد تو ،حالا شاید شما شرایطتت مساعد نباشه لخت باشی یا هر چی ،شعورم خوب چیزیه ،درو قفل کن خب یا دستگیره درتونو عوض کن از اینایی بذار که فقط میشه از داخل باز کرد

چه جالب همینجوری یعنی درو باز میکنه میاد تو ،حالا شاید شما شرایطتت مساعد نباشه لخت باشی یا هر چی ،شع ...

اون روز  استثنا درو قفل نکرده بودم حالا با ادمی مثل ایشون باید چطور رفتار کرد