2777
2789
عنوان

چرا گوشیم یهو اینطوری شد

48 بازدید | 8 پست

داشتم گالریم رو نگاه می کردم متوجه شدم یه تعدادی از عکس هام بدون اینکه خودم انجام داده باشم از توی گوشیم پاک شده

توی یک روز توی ساعات مختلف عکس گرفتم بعد الان مثلا اونایی که صبح گرفته بودم هست اونایی که شب گرفته بودم پاک شده

دقیقا توی یک تاریخ ولی زمان گرفتنشون فرق داشتع

کسی تا حالا اینطوری شده گوشیش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشدهیه سری چیزا رو هم پاک کردممگه حافظه پر بشه چیزی حذف میشه؟

ن حذف نمیشه

ولی خب چیز دیگه ای ب ذهنم نرسید😆😆😆

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

حالا من یه چیزی بگم بیشتر تعجب کنی

من بعضی وقتا چیزایی میبینم تو گالری گوشیم که اصلا نمیدونم چطوری و از کجا اومده 

آخه گوشیمم دست کسی نیست که بگم به خاطر اونه بیست و چهار ساعته کنار خودمه 

به نظرت ممکنه هک شده باشم؟؟

حالا من یه چیزی بگم بیشتر تعجب کنیمن بعضی وقتا چیزایی میبینم تو گالری گوشیم که اصلا نمیدونم چطوری و ...

بله احتمالش خیلیه 

من گوشیمو از طریق وای فای هک کردن و تمام عکسای شخصیمو برداشتن 

دُخت شیرازیم 😎        

بله احتمالش خیلیه من گوشیمو از طریق وای فای هک کردن و تمام عکسای شخصیمو برداشتن

چطوری باید متوجه شم؟؟؟

یه بار رفتم دفتر پیشخوان گفتم بررسی کنید ببینم کسی رو خطم هست یا نه که نبود 

فیلمایی که تو گوشیم هست انگار کسی گرفته خیلی واقعیه 

حتی من رفتم تنظیمات همه پیام رسان هامو چک کردم همشون بسته بود فقط روی ایتام یه اسم دیگه بود که کلا ریموش کردم 

ولی این فیلم و عکسای گالریم واقعا عجیبه برام مطمئنم نه من گرفتم اینارو نه گوشیم دست هیچ احدی نبوده😢😢😢

چطوری باید متوجه شم؟؟؟یه بار رفتم دفتر پیشخوان گفتم بررسی کنید ببینم کسی رو خطم هست یا نه که نبود فی ...

من دوست داییم هکره و از طریق اون فهمیدم 

( یه مدت رو گوشیم دایورت شده بود) 

دُخت شیرازیم 😎