2777
2789
عنوان

ختنه پسر هفت سالم

1737 بازدید | 62 پست

پسرم و باید ختنه کنیم می خوام بدوم ببرم بیمارستان بیهوش میکنن یا نمی کنن؟چون بد قلقه و ذهنیت بد داره از سوزن و رگ گرفتن و بیمارستان کلا.همکاری بکن نیست . حالا چی کار می کنن این جور بچه ها رو ؟بی حسی بخوان کنن پس باید ببندن دست و پاشو ؟چه جوریه؟اطلاعات دارید؟

کوچیک بود هی مریض شد مشکل پیش اومد نشد ختنه کنیم . باباشم حساس بود مزید بر علت شد .

خب ختنه نکن بدبختو

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم بیهوش میکنن...برای اینکار باید بیمارستان برین..

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

اخه هفت سالگی برا ختنه بدتر اسیب میزنی به روحیه بچه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بیمارستان خصوصی ببر حتما فوق تخصص یا متخصص اورولوژیست باشه پزشکش. شرایطش و بگو  مطمئن باش جوری رفتار میکنن که اصلا نمیفهمه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

ببر جراح تا ببره اتاق عمل بیهوش کنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

نمیدونم من پسرمو ۴۰ روزگیش ختنه کردم بی حس کردن .گفتن بیا دستشو بگیر همونجا پس افتادم 😅

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔