2777
2789
عنوان

ختنه پسر هفت سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچمو برده بودم همزمان یه پسر دیگه بود که سن کودکی و بزرگ بود، چند نفر باهم آورده بودنش، فکر کنم دو سه نفر گرفتنش که تکون نخوره، بی‌حس کرد و تمام،

در کل پروسه کوتاهی هست، بیهوشی عوارض داره همون بی‌حس کنید بنظرم

اگه فقط ختنه هس دست و پاشو میبندن بی حسی موضعی انجام میدن تق می کَنن پوستش رواما بی هوش کنن بهتره

الان دیگه تیغ و‌قیچی کار نمیکنه 

بایداز‌ابزار دیگه استفاده بشه

اره برقی

الان دیگه تیغ و‌قیچی کار نمیکنه بایداز‌ابزار دیگه استفاده بشهاره برقی

مگه درخته😅

اونقدرام زمخت نیست دیگه😅😅0

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

نشد که نشد .الانم گیر کردیم . بیهوشی بخوان کنن بازم رگ می گیرن نه؟ این خود رگ گرفتن هم معضله .یه بار ...

چرا پیچیده‌اش می‌کنی! ختنه اصلا پروسه طولانی نیست‌ها، به اندازه همون رگ گیری کودک بدقلق، طول میکشه

من بچمو برده بودم همزمان یه پسر دیگه بود که سن کودکی و بزرگ بود، چند نفر باهم آورده بودنش، فکر کنم د ...

این رگ گرفتن و چند نفری نمی تونیم نگهش داریم😀😥 .ختنه که دیگه یه عمله و حساس تره 

چرا پیچیده‌اش می‌کنی! ختنه اصلا پروسه طولانی نیست‌ها، به اندازه همون رگ گیری کودک بدقلق، طول میکشه

یا خدا رگ میگیرن دستشو چند بار سوراخ می کنن میگن ااا تکون خوردی خراب شد .این خراب شه چیکار کنم .دیگه نداره که؟۱😃😥

یا خدا رگ میگیرن دستشو چند بار سوراخ می کنن میگن ااا تکون خوردی خراب شد .این خراب شه چیکار کنم .دیگه نداره که؟۱😃😥