2777
2789
عنوان

ختنه پسر هفت سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 62 پست
یه بیمارستان دولتی که جراح عمومی ختنه می کنه.چطوره؟

خوبه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سناریو تو ذهنمه 

شبا یکی دو ساعت اول خوابش عمیقه ساعت نه خوابه ..چی میشه وقتی خوابه بچه رو ببرن اتاق عمل با بی حسی کار و تموم کنن . دست و پا و روی شکمم محض احتیاط ببندن . نه خاطره ای میمونه نه بیهوش میشه .

آهان همینو.یکم بیشتر میگی .یعنی با بیهوشی کامل فرق داره؟عوارض نداره؟

بله فرق داره.ببین هر عملی با توجه به مدت زمان عمل تایم بیهوشیش متفاوت.ختنه یک عمل سرپایی بحساب میاد.واسه همینم دوز دارو بسیار بسیار پایینه.بچهرو ازت میگیرن.لباس تنش میکنن.تو اتاق پرستار به دستش انژیوکت میزنه.داروی خواب اور میزنن.بچه می‌خوابه.کلا بیست دقیقه بیشتر طول نمیکشه.بعد میارنش تو اتاق...یک شیاف دیکلوفناک میذاره.باید جیش بکنه تا اجازه بدن برید خونه.فقط ادرار اولش یکم اذیتت میکنه.میترسه.میگه میسوزه.ولی فقط همونه.واسش اسباب بازی که دوست داره بخر.اون زمان شوهر من واسه پسرم پلی استیشن خرید.بعدم بردمش خونه.اصلا اذیت نداشت.

یه سناریو تو ذهنمه شبا یکی دو ساعت اول خوابش عمیقه ساعت نه خوابه ..چی میشه وقتی خوابه بچه رو ببرن ات ...

یا یا خدا خوابش هر چقدر هم عمیق باشه بازم بیدار میشه یهو تو بیداری جنی میشه 

نکنید تو رو خدا با بچه‌ها این کارا رو

خیلی تاثیر بدی می‌ذاره تو سن بالا ختنه کردن چرا تو نوزادی نکردی الان واقعاً اذیت میشه و روح و روانش ...

مریض شد کوچیک بود .نشد .باباشم خیلی حساس بازی درآورد .اینقدر داغون بودم به ختنه فکر نمی کردم . 

یا یا خدا خوابش هر چقدر هم عمیق باشه بازم بیدار میشه یهو تو بیداری جنی میشه نکنید تو رو خدا با بچه‌ه ...

نه اگه بیدار شه که کار خرابه . ولی واقعا عمیقه خوابش .فکر کن با بی حسی چقدر خوب میشد اگر میشد .

نه میگم در حد سناریو تو ذهنه