2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه هاتون تو فصل گرما مثل تیر به دنیا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 33 پست
من دقیقن پسرم تیر دنسا اومد پتو بردم زیرش رو تخت بچه انداختم تا هم نرم تر باشه هم بهداشتی تردور پیچ ...

پس قندان فرنگی بچه اولمم برمیدارم

چون فکر کردم گرمه برای تو راهیم قنداق سوسیس گفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا مبارکت باشه بعدم اونم ادمه مثل خودت با کمی کم و زیاد مثل خودت عمل کن باهاش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

پس قندان فرنگی بچه اولمم برمیدارمچون فکر کردم گرمه برای تو راهیم قنداق سوسیس گفتم

منظورت همون آغوشی هس ؟؟؟

اغوشی هم اوکیه

اگه فنداق و پتو برنداشتی حتما دورپبچی که یه مقدار زخمیه بردار برای خود سرویس لباس خیلی نازکه

منظورت همون آغوشی هس ؟؟؟اغوشی هم اوکیه اگه فنداق و پتو برنداشتی حتما دورپبچی که یه مقدار زخمیه بردار ...

اکی

دور پیچ لباس

پتو دور پیچ همون که توجعبه هست تک میفروشن

اغوشی 

قنداق فرنگی 

سبد کریر

اینا رو برداشتم کافیه؟؟؟

اسی بچه بزرگت چند سالشه ک یادت رفته چکار کنی😅

پنج سالشه

😂😂

بچه داری داری هم یادم رفته هی کلیپ اموزشی تو اینستا نگاه میکنم😂

از زمانی که باردار شدم احساس میکنم حافظه مو از دست دادم

اکی دور پیچ لباسپتو دور پیچ همون که توجعبه هست تک میفروشناغوشی قنداق فرنگی سبد کریراینا رو برداشتم ک ...

عالی 

فوقش هر کدوم لازم نشد استفاده نمیکنی 

کار از محکم کاری عیب نمیکنه

پتو ببر بیمارستان کولر روشنه و بچه تو‌شکم مادرش خیلی دورش گرمه ، بیاد بیرون عادت نداره ، وقتی از بیمارستان مرخص شدین به سلامتی ، یه پارچه نازک بنداز روی صورتش افتاب مستقیم بهش نخوره

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

پنج سالشه😂😂بچه داری داری هم یادم رفته هی کلیپ اموزشی تو اینستا نگاه میکنم😂از زمانی که باردار شدم ...

عزیزم سلامت باشی😅❤️

مامان منم اینجوری بود البته اختلاف سنی هامون زیاد بود دیگ بنده خدا فراموش میکرد هر کدوم با بعدی ۱۰ سال اختلاف داریم😁