2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 43 پست
واقعا دیگه عاجزم از دستش هرکاری میکنم یه بهونه ای میگیره موندم بخدا چیکارکنم

هیچ کاری نکن 

بگو ادم باید قدر دان باشه وقتی قدر نمیدونن فقط پروشون میکنی و پرتوقع 

اصلا وظیفه ی شما نیست مگه کلفتشونی دور از جون 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
منم الان در این حدم ولی بعضی وقتا خونه جارو میکنم یا اگه مهمونی داشته باشه خیلی بیشتر کمک میکنم ولی ...

جااااااارررو😩😩😩😩😨

خونه خودمم نمکشم والا 😆😆😆

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا.. من مثل خانما ميرم مثل خانما ميام.. جوري كه يه وقت بخوام ظرف بشورم انقدر هولم ميده كتكم ميزنه كه ...

واقعا راست میگی بخدا یه جاریم تو عقده یه بار اومد راه پله رو جارو کرد هنوز بعد چهار سال میگه مریم چقدر کارش تمیزه چه جارویی میزنه 

اگر+خدا باشی منهای همه میتوانی زندگی کنی❤
منم الان در این حدم ولی بعضی وقتا خونه جارو میکنم یا اگه مهمونی داشته باشه خیلی بیشتر کمک میکنم ولی ...

بگو ازین خبرا نیس

خودشون دختر ندارن 

خوششون میاد دخترشون بره کارای مادرشوهرو بکنه ؟

لطف کردن خوبه ولی وقتی بشه وظیفه و پرتوقعی حالم به هم زن میشه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

توهم مثل خودش رفتار کن بگو مادرشوهرفلانی واس عروسش اینو خریده اونوخریده مادرشوهرفلانی نمیزاره عروسش کارکنه بگوعااااا بگووووووو

بیکاری ها خودت میگی دوتا بچه شیطون داری بهش بگو من بچه هامو وزندگیمو جمع کنم هنر کردم مگه کلفت شمام 

دنیای منو و👧بابایی👨  تویی دخترم👼

از کسی تعریف بگو 

بگو اره 

ولی مهم اینه مادرشوهرش قدرشو میدونه 

دیگه خودش تا تهش میره بعدشم دیگه این کاراتو کم ترش کن به یه بهونه ای 

خودتو با بچه هات سرگرم کن 

جااااااارررو😩😩😩😩😨 خونه خودمم نمکشم والا 😆😆😆

خواهر دلت خوشه توقع داره برم لباساشون روهم بشورم همش هی میگه فلانی تو عقد بود یه شب میمد خونه مادرشوهرش لباسای یه هفته خوانواده رو میشوره اتو میکنه بعد میره خونشون یا میگه هروقت مادرشوهره مریضه عروسه میاد همون جا پهن میشه تا مادره خوب نشه نمیره

اگر+خدا باشی منهای همه میتوانی زندگی کنی❤

منم مثل تو توعقد می‌رفتم کمک زیاد میکردم مثلاً خونه نبود کارهاشون میکردم مثلاً خنگ ها حتی خونمون درست کردنی خودم رفتم کمک توقع زد بالا بعد عروسی کارهای خودم بود تازه عروس بودم بیشتر مواظب بودم خونم تمیز باشه اونا هم طبقه پایین بودن.خلاصه زد من دوماه تمام مریض شدم می‌رفتم پایین خدا خودش شاهد بود دیگه شده ب زور هم کار میکردم نگو ناراحت بوده حتی بهم گفت که نامزد بودی زیاد کار می‌کردی اشتباه هم همینه یکم زیاد توجه می‌کنی فک میکنن چخبرع حالا من مریض بودم متوجه نشده بود دوماه تمام سرفه میکردم بخدا مادرم میومد کارها مو می‌کرد این خانم یک بار هم نگفت چی شده چرا سرفه داری ب فکر کار من بود همشون مث همهن

خدایا شکرت فقط نی سالم باشه دیگه هیچی نمی‌خوام ،۹فروردین میرم سونو. قلب دعا کنید
خواهر دلت خوشه توقع داره برم لباساشون روهم بشورم همش هی میگه فلانی تو عقد بود یه شب میمد خونه مادرشو ...

چ پروووو

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
خواهر دلت خوشه توقع داره برم لباساشون روهم بشورم همش هی میگه فلانی تو عقد بود یه شب میمد خونه مادرشو ...

یاخدا این چاخانا رو از کجا پیدامیکنه بهت میگه توهم بگو خاک برسر اون عروس مگه کارگر اورده

دنیای منو و👧بابایی👨  تویی دخترم👼