2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 43 پست

من حتی سره پسره اولم ماه هشت که بودم مادرشوهرم عمل داشت ده روز تمام خودم پیشش بودم غذا پذیرایی کارای خونه وخودشو برادرشوهرامو خودم میکردم که اخرم کیسه ابم تو ۳۵هفته پاره شد زایمان زود رس داشتم یه هفته بیمارستان بستری بودم میگه تو هیچ کار نکردی ولی جاریم میومد خداشاهده رو مبل مینشست که مهمونا میگفتن مریم باشو کمک کن  

اگر+خدا باشی منهای همه میتوانی زندگی کنی❤

وقتی میگه فلانی عروسش اومده همه جا رو تمیز کرده بگو وای بهشون بر نخورده؟ مگه خونشون چقدر کثیف بوده که عروسه نتونسته تحمل کنه؟ بگو من اگه یکی بیاد این کارا رو برام انجام بده خیلی بهم بر میخوره

خدایا شکرت🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتی سره پسره اولم ماه هشت که بودم مادرشوهرم عمل داشت ده روز تمام خودم پیشش بودم غذا پذیرایی کارای ...

خدا خیرت بده که این همه خوب و انسانی ولی وقتی مادرشوهرت همیشه میناله وراضی نمیشه بیخال بابا دیگه دست به سیاه وسفید نزن

دنیای منو و👧بابایی👨  تویی دخترم👼

واقعا میخواستم ببینم هستن از این عروس ها دیدم نه بابا تا جاری من دختر روستا هس ولی وقتی میاد اصلا دست به سیاه سفید نمیرنه ولی میگن مریم مثل مرغ یعنی تند تند کار میکنه نمیدونم این مادرشوهر من چی دیده از این بخدا من که همش یا سرش توگوشیشه یا رومبل داره ای فیلم میبینه

من کلا از کار خونه خوشم نمیاد.مخصوصا تو خونه مادرشوهرم که واقعا احساس غریبی میکردم ولی اولا خونه فامیلاشون که میرفتیم باهم خیلی کمک میکردم ولی خونه مادرشوهرم نه چون واقعا پرقعی بود.

خدا جونم بخاطر همه چی ازت ممنونم.

دوروز بعداز عروسیمون خونشون بودیم میخواست فرش۱۲ متریو جابجا کنه هم شوهرم بود هم خواهر شوهر خودش هی بمن میگفت اونطرف فرشو بگیر منم ساده اومدم بگیرم عمه شوهرم ازم گرفت گفت مگه عروس دوروزه کار میکنه.فهمیدم این مادرشوهر ظالم چه نقشه ای کشیده برام منم کشیدم عقب .رفتو آمدمو کم کردم 

بی انصاف انتظار داشت مثل کوزت براش کار کنمو خونه تکونی کنم براش.من تو خونه بابام از این کارا نکردم.

دوروز بعداز عروسیمون خونشون بودیم میخواست فرش۱۲ متریو جابجا کنه هم شوهرم بود هم خواهر شوهر خودش هی ب ...

واقعا نمیدونم مادرشوهرا ما عروسا رو چی میبینن  به قول تو کوزت یا نوکر بی جیره اشون

واقعا نمیدونم مادرشوهرا ما عروسا رو چی میبینن  به قول تو کوزت یا نوکر بی جیره اشون

به بهانه اینکه‌ ۴۰سال پیش خیلی برا مادرشوهرش کار کرده انتظار داره عروسش الان براش تلافی کنه درک نمیکنه اون زمان باالان خیلی فرق کرده . فکرکرده مثل اون موقعهاس که دخترا۱۲ سالگی شوهر میکردن هیچی بلد نبودن‌مادرشوهره تازه بشون یاد میداد میخواست با منم اون کارو کنه که بد حالش گرفته شد

وااااای یبارگفت بیا بهت کله پاچه پاک کردن یاد بدم گفتم دست درد نکنه اصرار اصرار که بیا یادت بدم بعد نگی مادرشوهرم هیچی بم یاد نداد  انقد گفت که عصبی شدم با صدای بلند گفتم هرچی که لازم بوده رو مامانم بهم یاد داده . فکر نکن زندگی من کله پاچه پاک کردنه که بهم یاد بدی

خواهر دلت خوشه توقع داره برم لباساشون روهم بشورم همش هی میگه فلانی تو عقد بود یه شب میمد خونه مادرشو ...

گوش نده .برا منم میگف از بس بد عادتش کرده بود عروس اولی .

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉