2777
2789
عنوان

بچه ها من سرمو بزنم کدوم دیوار 😭

594 بازدید | 39 پست

ماجرا اینه که یه آقایی که با من اشناس و دو تا شمارم داره(به دلیل کار) 

چند وقت پیش(یه ساله تقریبا) اومد تو کانال تل من عضو شد(کانال عاشقانه است) 

گفتم خب اوکی تو پرابلم! تو کانال ایتامم عضو شد(اون کاریه) بعد گفتم اوکی نوپرابلم! 

خب کانال واسه عضو شونه. ‌(البته این آقا چند ساله که شماره منو داره و منم کانال کاریم رو چند ساله که دارم اما عضو نمیشد اما به محض اینکه کانال عاشقانه زدم، حدود یه ساله عضو همشون شد) ضمنا من حدود یه ساله روی یه اکانتم عکس خودمو میزارم. قبلا عکس خودمو نمیزاشتم

خب بعدش اینکه من اومدم این آقا و کلا بقیه کاربرها رو از کانال عاشقانه ام حذف کردم(به دلایلی) بعد دوباره عضو شد! من دوباره حذف کردم. بعد من یه کانال دیگه هم دارم اون برای زومرگی و این چیزاس بعد دیدم دوباره عضو شده:/

بعدش هم اینکه این آقا تا حالا در حد سه بار به منپیام های بی معنی داده. یعنی درباره چیزهایی پیام داده که ضرورت نداشت. مثلا یلدا رو تبریک گفته یا این چیزا مسخره. 

هیچ وقت هم ادامه نداده پیام دادن رو. 

داره عذابم میده کارش. 

دلم میخواد بلاکش کنم اما میگم زشته. 😑😑😑😑

طرفدار حق و عقلانیت💙 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوعی بازی روانیه با دست پس زدن و با پا پیش کشیدنه

من مه عاشقش نمیشم. بیشتر متنفر میشم. میدونی حسم چیه؟وقتی من عکس از خودم میزارم بیشتر پیام میده. حس میکنم هوله و بدم میاد ازش اتفاقا. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

من مه عاشقش نمیشم. بیشتر متنفر میشم. میدونی حسم چیه؟وقتی من عکس از خودم میزارم بیشتر پیام میده. حس م ...

اره هوله اینجور ادما فقط به عکسای شخصی واکنش نشون میدن 

اکسپلور اینستاشونم پر از عکس دختره 

اینجور ادما دورم داشتم

اره هوله اینجور ادما فقط به عکسای شخصی واکنش نشون میدن اکسپلور اینستاشونم پر از عکس دختره اینجور ادم ...

آخه با خودش فک نمیکنه من برم عضو کانال این دختره بشم خیلی مسخره اس. فک کن یه کانال زدن تازه(همین روزمرگی) هیچ کس هنوز عضو نشده. ایشون شده. میخوام خودمو بکشم از دستش همین امشب دیدم عضو شده، حالم بد شد😭

طرفدار حق و عقلانیت💙 

شما کلا جدا از این رفتاراش چه حسی بهش دارین؟

حسی بهش ندارم.

این کارش هم که میتونه برام حس ایجاد کنه، حس رو مخ رفتنه. 

اگه جور دیگه رفتار می‌کرد شاید ازش خوشم می اومد. 

اما مغزم هی میگه کاراش عجیبه 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

بلاکش کن اهمیت ندهاوکی؟نو پرابلم؟

آخه ببین همکارا. بعد من می بینمش. حس میکنم زشت میشه. 

بعد حتی به این فک میکنم اگه بره به بقیه بگه و منو مسخره کنن چی:/

شاید فک کنی این چه فکریه من دارم

ولی از آدم هایی که حرکت های مسخره میزنن هیچی بعید نیست. 

وقتی یکی رو بلاک کنی انگار کاراش برات مهم بوده. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

حسی بهش ندارم.این کارش هم که میتونه برام حس ایجاد کنه، حس رو مخ رفتنه. اگه جور دیگه رفتار می‌کرد شای ...

پس دیگه سوال کردن نداره بلاکش کنید تمام

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری