2777
2789
عنوان

بچه ها من سرمو بزنم کدوم دیوار 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 39 پست
آخه ببین همکارا. بعد من می بینمش. حس میکنم زشت میشه. بعد حتی به این فک میکنم اگه بره به بقیه بگه و م ...

پس اگه واقعا برات مهم نیس اهمیت نده هیچ واکنشی نشون نده اون با این رفتارا میخواد حرصتو دربیاره یه چیزی بگی شروع کننده صحبت باشی ولی وقتی هیییچی نگی خیلی خوشگل حرصش درمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاکش کن بابا اینا مریضن

نمی دونم هی یه طرف مغزم میگه قضاوت نکنم شاید خجالتیه شاید... 

یه طرف دیگه مغزم میگه مرض داره. 

یه طرف دیگه مغزم هم میگه اگه بلاک کنم یعنی اهمیت دادم به کاراش

طرفدار حق و عقلانیت💙 

ببین هیچکس یه خانم رو که برا خودشو شخصیتش ارزش قائله و به هرکسی رو نمیده رو مسخره نمیکنه یا خیلی قاطع باهاش برخورد کنید بگید از کاراش خوشتون نمیاد یا راحت بلاکش کنید اهمیتم ندید که خودشو بقیه چی فکر میکنن بره به بقیه هم بگه اونا میگن بس که تو و کارات مضخرفین بلاکت کرده. از اون ایراد میگیرن از متانت شما کسی ایراد نمیگیره 

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
نمی دونم هی یه طرف مغزم میگه قضاوت نکنم شاید خجالتیه شاید... یه طرف دیگه مغزم میگه مرض داره. یه طرف ...

طبیعیه چون بازی روانی راه انداخته مغزت هنگ کرده 

درست نمیتونی تصمیم بگیری ولی بلاک کن و دیگه بهش فکر نکن

بخاطر زشت نبودن نمی کنم،چون همکاره

خب همکار باشه عزیزم وقتی حد و مرزشو نمیشناسه باید روشو کم کرد بلاکش کن تا حدشو بفهمه 

خب همکار باشه عزیزم وقتی حد و مرزشو نمیشناسه باید روشو کم کرد بلاکش کن تا حدشو بفهمه

فک میکنم احساس می کنه خیلی زرنگه یا چی. 

مثلا پیام داده صداتون خیلی خوبه و ریاست، شما کنفرانس بدید فردا 

(من تو کانالم ویس هم میزارم) 

چند ماه بعد پیام میده برای فلان کار شما چه کار میکنی 

اما هیج وقت مستقیم نمیگه که مثلا خانم فلانی بیایید باهم صحبت کنیم آشنا شیم. 

فقط رو مغز من پیاده روی میکنه:

طرفدار حق و عقلانیت💙 

ببین تا فکرتو درگیر نکرده بلاکش کن حتی اگه احساس داشته باشه شهامت حرف زدن نداره و کارش الاف کردنه خودتو اذیت نکن بلاکش کن بره پی کارش

طبیعیه چون بازی روانی راه انداخته مغزت هنگ کرده درست نمیتونی تصمیم بگیری ولی بلاک کن و دیگه بهش فکر ...

آره فک کنم میخواد من عاشقش بشم :/ اما اشتباه میزنه. 

یا خنگه یا زرنگ 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

فک میکنم احساس می کنه خیلی زرنگه یا چی. مثلا پیام داده صداتون خیلی خوبه و ریاست، شما کنفرانس بدید فر ...

من یه تجربه شبیه همینو دارم وااای اما خب اون فرق داشت تقصیر خودش نبود اما من اسیر شدم دیگه. الانم دیگه نگم که هنوزم پشیمونم چرا قاطع برخورد نکردم

ببین هیچکس یه خانم رو که برا خودشو شخصیتش ارزش قائله و به هرکسی رو نمیده رو مسخره نمیکنه یا خیلی قاط ...

آره من خیلی با آدم ها لطیف و آروم برخورد میکنم و اونم دقیقا اینو میدونه که این کارارو میکنه. 

آخه من تو کانال عاشقانه ام، خیلی مطلب درباره عشق آینده و این ها مینویسم. لابد باخودش فکر کرده من کشته این هستم که با یه مرد آشنا شم. 

خب منم کانالم عمومیه. 

عضویت تو کانالم خیلی اذیتم نمی کنه،اما اینکه وقتی حذفش می کنم بازعضو میشه یا هی پیام میدم رو مخه.

طرفدار حق و عقلانیت💙 

ببین تا فکرتو درگیر نکرده بلاکش کن حتی اگه احساس داشته باشه شهامت حرف زدن نداره و کارش الاف کردنه خو ...

آره دقیقا یه آدم بزدله. مثلا می‌ترسه اگه اعتراف کنه،من برم به بقیه بگم که البته از شخصیت من بعیده. 

یا فک می کنه من باید بهش اعتراف کنم و عاشقش بشم:/

طرفدار حق و عقلانیت💙