2777
2789
عنوان

بچه ها من سرمو بزنم کدوم دیوار 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 39 پست
آره فک کنم میخواد من عاشقش بشم :/ اما اشتباه میزنه. یا خنگه یا زرنگ

نه قصدشم عاشق کردنت نیس داره باهات بازی میکنه 

کلا کارشه با دیگرانم همینه تا وقتی یه کدومتون برید سمتش و رابطه رو شروع کنین 

نه قصدشم عاشق کردنت نیس داره باهات بازی میکنه کلا کارشه با دیگرانم همینه تا وقتی یه کدومتون برید سمت ...

به نظرم کارش خیلی احمقانه هست. 

سنش هم بالای سی هست. 

یه چیز دیگه هم اینکه این آقا خانم مجردی که هستن رو دیدم چند بار میرسونه از سرکار خونشون،و من از این به شدت بدم میاد و حالم بد میشه. طبیعی هست؟ 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق شدی

نه، دارم میگم حرکتش جزو چیزایی بود که باعث شد ازش خوشم نیاد. 

اتفاقا من این آدم رو اوایل که دیده بودم ازش بدم نمی اومد، بلکه میشه گفت برام جالب هم بود تا حدی، اما با کارای الانش و چیزایی که دیدم ازش، حالم بهم میخوره. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

نه، دارم میگم حرکتش جزو چیزایی بود که باعث شد ازش خوشم نیاد. اتفاقا من این آدم رو اوایل که دیده بودم ...

این اقا خیلی حرفه ای میتونه دیگران بخودش وابسته کنه و رو ذهنشون تاثیر بزاره 

خانما رو خوب میشناسه 

سعی کن اصلا نبینیش 

آره من خیلی با آدم ها لطیف و آروم برخورد میکنم و اونم دقیقا اینو میدونه که این کارارو میکنه. آخه من ...

خب باید بهش بگین دلیل این کارات چیه وقتی حذفت میکنم چرا دوباره میای یا اگه حوصلشو ندارین بهتر که بدون بحث بلاکش کنین تا بفهمه و اگه حرفی داره مستقیم بیاد حرفشو بزنه 

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
به نظرم کارش خیلی احمقانه هست. سنش هم بالای سی هست. یه چیز دیگه هم اینکه این آقا خانم مجردی که هستن ...

بله اصلا حس و رفتار شما طبیعیه اون اقا غیر طبیعیه

خب باید بهش بگین دلیل این کارات چیه وقتی حذفت میکنم چرا دوباره میای یا اگه حوصلشو ندارین بهتر که بدو ...

خب همینو میخواد لابد. 

منم دلم نمیخواد بهم ابراز علاقه کنه واقعا. الان دلم نمیخواد اصلا. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

خب همینو میخواد لابد. منم دلم نمیخواد بهم ابراز علاقه کنه واقعا. الان دلم نمیخواد اصلا.

درسته خب بلاک و بی اهمیتی فقط راهشه. بعضی وقتا به بعضی ادما فقط باید بی اعتنایی کرد تا خودشون برن گم شن