توی اینستا میچرخم یک عالم بچه های همسن نوزاد خودمو میبینم که براشون کلی چیز خریدن اما من نتونستم برای نوزادم کمد و تخت بخرم نتونستم صندلی غذا بخرم حتی برای ماهگرداش نتونستم کیک بخرم .حس بدی بهم دست میده نکنه من برای بچم کم گذاشتم ؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من یه مادری دیدم همه ی این چیزهایی که گفتی برا بچه خریده بود ولی هر روز چند نوع غذا و خوراکی کارخانه ای که چقد مواد نگهدارنده داره میداد بچه بخوره ، از صبح تا شب بچه مشغول گوشی بازی و ماهواره دیدن بود
بچه یه چیزی توی ماهواره نگاه میکرد که من بزرگسال شرم میکنم ببینم هیچ وقت برا بچه وقت نمیذاشت باهاش بازی کنه
پول دارم اما نه اونقدر که توی این گرونی تخت چند میلیونی و ..بخرم متاسفانه.
آخه نوزاد که واسش فرقی نداره،ولی عکسو فیلم ازش زیاد بگیر اون مهمه بزرگ شه،از ۴ سالگی خاطره ها شروع به ثبت شدن میشن ازون سن تولدای خوب بگیر و اسباب بازی
کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻