2777
2789
عنوان

یه مدرسه میخوام برم که

348 بازدید | 21 پست

دوستان من یه دبیرستان  میخوام برم که شهریه واقا بالاست ۱۸۰میلیون هست و بهم گفتن توی آزمون شرکت کن اگه قبول شدی واست یه تخفیف میدیم که اصلا فشار هزینه رو حس نکنی یه مدرسه خاص هست که خیلی دوس دارم برم و همه سطح بالا هستن یجورایی و درسخون خیلی استرسشو دارم که قبول نشم از بین اون همه متقاضی غیر دولتی معمولی هم هست با هزینه خیلی پایین تر ولی دلم میخواد یه جای خوب درسمو بخونم شب و روز دارم تلاش می‌کنم واسش قبولی کنکورشون هم به شدت زیاده من واقا استرس دارم

بعدمیگن عدالت اموزشی هست

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشترین قبولیای کنکور و کلا قبولیای المپیاد واسه این مدرسه غیرانتفاعی‌ها و نهایت سمپاده. اونی که پول ...

اره همونا هم ک سمپاد قبول میشن کلی خرج کردن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

جدی منم عذاب وجدان میگیرم اگه خانوادم همچین هزینه ای بخوان بدن دلم نمیاد برم اگه بورسیشو قبول نشم

ایشالا که قبول میشی 

نشدی هم بجاش برو کلاس تست و ازمون و..

از زمان ما . خیلی قدیم .

هر کی پولدارتر بود ساپورت مالی داشت . قبول شدن بهترین رشته ها.

بقیه هیچی شدن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

از زمان ما . خیلی قدیم .هر کی پولدارتر بود ساپورت مالی داشت . قبول شدن بهترین رشته ها.بقیه هیچی شدن

واقا همینطوره و من شنیدم که مدارس دولتی قبولی کنکور به اون خوبی ندارن