2777
2789

من سابقه در رفتگی زانو دارم. این بار، بار چهارم بود. اخرین بار پنج شش سال پیش بود که این اتفاق افتاد. و من خیالم راحت شده بود که دیگه خوب شدم. 

ولی دوباره این اتفاق افتاد. داشتیم با بچه ها میرفتیم دانشکده. اونها یه ذره از من جلوتر بودن مثلا در حد سه متر. خیلییی آروم دویدم که بهشون برسم. همین که رسیدم، زانوی راستم خالی شد و افتادم. وقتی داشتم می‌افتادم قشنگ تمام صحنه های چند سال پیش از جلوی چشمام رد شد و از بس این اتفاق تو ذهنم حک شده بود که دیگه میدونستم باید چیکار کنم. باید ثابت بمونم و یکی دیگه بیاد بلندم کنه.

چون ثابت بود پام، درد نمی‌کرد. ولی گریه میکردم. نه از درد. از حرص گریه میکردم که من که خوب شده بودم. چرا باید بعد این همه دکتر رفتن و ام ار ای گرفتن و فیزیوتراپی اینطوری بشم؟ 

اون وسط یکی از بچه ها زنگ زد آمبولانس و چون دانشکده نزدیک بیمارستانه، زود اومد. جا انداختن و الان اتل و زانوبند بستم. 

دیگه خیلییی ترسیدم. چون فقط یه دویدن خیلی عادی بود. نه سنگی جلو پام بود. نه راه ناهموار بود. نه پام پیچ خورد. هیچی نشد واقعا. 

تو این چند سال هم گاهی شده بود که پام خالی میشد و می افتادم ولی در نمی‌رفت. 

دیروز با دوستام بودم. اگه یه وقت خودم تنها باشم میخوام چه غلطی کنم؟ 

همین تازگی بدمینتون رو شروع کرده بودم. دیگه دور ورزش رو خط کشیدم. اصلا نمیدونم  چرا اینجوری شد

از ترس‌ هایتان نترسید! 

ای با ناراحت شدم خدا شاهده دختر

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نمی تونی زانو بند استفاده کنی؟.  از اینها که کشی هست و زیر شلوار مشخص نیست!    چقدر سخته! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی تونی زانو بند استفاده کنی؟. از اینها که کشی هست و زیر شلوار مشخص نیست! چقدر سخته!

اره اتفاقا میخوام همین کار کنم چون دیگه خیلی ترسیدم. خواهم رفت پیدا کنم. 

تو اتاق عمل هم که بودم، نمیدونم کی بود. دقیقا همینو گفت که حالت عادی هم ببند. 

از ترس‌ هایتان نترسید! 

شنیدی میگن کتف در رفت؟ یا مچ پا در رفت. مال من کشکک زانوم در میره.

اره بابا

مثلا چن دیقه میگیره عضلش بعد بهتر میشه ولی اینجوری ک شما گفتی و دائمی باشه نشنیده بودم

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌
اره اتفاقا میخوام همین کار کنم چون دیگه خیلی ترسیدم. خواهم رفت پیدا کنم. تو اتاق عمل هم که بودم، نمی ...

همین کار بکن.  حالا خدا رو شکر همکلاسی هات پیشت بودن به بیمارستان و آمبولانس دسترسی سریع داشتی!   

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اره بابامثلا چن دیقه میگیره عضلش بعد بهتر میشه ولی اینجوری ک شما گفتی و دائمی باشه نشنیده بودم

نه اینطور نیست. 

کلا کشکک زانوم از جاش جا به جا ‌میشه و قفل میشی. دوستم میگه میخواستم بلندت کنم دیدم پات حالت عادی نیست. 

همون بهتر ندیدید و نشنیدید. بلا دور باشه ازتون❤️❤️

از ترس‌ هایتان نترسید!