2777
2789
عنوان

امشب اخرین شب زندگیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 17 پست

منم بخاطر مشکلاتی که دارم میخوام خودکشی کنم با بچه تو شکمم وقتی به شوهرم گفتم گفت بری منم بعد چند روز ازدواج میکنم وباز بچه دار میشم وتورو واسه همیشه فراموش میکنم میدونی تو این دنیا هیچ کس نمیفهمه دردت چیه وبعد مرگت خیلی زود از یاد ها فراموش میشی با اینکه عاشق شوهرم هستم ولی اون هیچ وقت بهم ثابت نکرد دوستم داره 😭😭😭میدونی من حالتو درک میکنم چون میدونم وقتی یه زن میخواد خودکشی کنه یعنی همه چی واسش تموم شده وهیچ انگیزه ای واسه زندگی کردن نداره ولی ابجی زندگیتو نابود نکن یکم فکر کن واسه منم دعا کن مشکلم حل بشه وگرنه منم از این دنیا با پسرم دوتایی میریم 😭😭😭😭😭😭😭

اومدیم و یه جوری شد بچت برگشت وقتی تونباشی برای همیشه دست پدرش گرفتارمیشه

ازش شکایت کنه و بچتو برگردون

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ببین بچه منم بردن به زور با تهدید اینکه مهریتو ببخش من نبخشیدم . دو بار هر بار بمدت ده روز بردنش من فقط قلنونی پیگیری کردم چه روزای تلخ و تاریکی کشیدم تا برگشت دوبار بردش دید نمیتونه دیگه نیومد الان ۴ ساله . من کنار خانوادم زندگی میکنم بهم گفتن ول کن بذار ببره بچه ی اونه پدرش اونه ولی من ک طاقت نیاوردم